та Пеера
Član
Danas natovareno u selu po 160 din za keš nekom mesaru u Beograd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na ovoj ceni ti o tome razmisljas...svaka cast na samounistenju.135 din i niko ne kupuje, ja imam raymisljam dal da ostavim jedno 20-30 komada da mi stignu u avgustu...
ma mora decko da ima zasto da kuka i u augustu, nada se da ce cena ici gore zato i hoce da zatvoriNa ovoj ceni ti o tome razmisljas...svaka cast na samounistenju.
Svako zna svoje u to ne ulazim...ali jednostavno,kako mozete da se samokaznjavate?ma mora decko da ima zasto da kuka i u augustu, nada se da ce cena ici gore zato i hoce da zatvori
Radio fakturu u bivsoj firmi (Vet. stanici) dosao neki dekica i vadi bilet za 10kom i ovaj doktor se sali sa njim opraices se, on smrknuto samo rece ma da dao nekim ciganima po 135din ...@Fantastiko
Ko tovari po toj ceni, kada u tvom selu bio utovar pre tri dana po 150 din?
tacno preko njega pregovarali smo par danaNadalj# da nisi juce tovario preko Rase iz Beceja na sleper?
Ja sam isto preko njega juce dao.