nesic
Član
Cujemo da su se veliki gospodari dogovorili na 520e/t.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zorge i dalje pesimizam? Samo 2 stranice unazad napisao si 50 din je čista naučna fantastika.Ide cena i van tih dogovora kako gde sve neki interni dogovori . Čitajte postove unazad 15 dana pa to je cirkus koje lupetanje.Договорили се да нама смртницима толико плате?
Još kad bi bilo bez pdv-aCujemo da su se veliki gospodari dogovorili na 520e/t.
Naravno da neДоговорили се да нама смртницима толико плате?
Pa mora i ljudima ostati dinar, dva, tri.. krvav je to dinarНешићу, партибрејкеру!
S pdvom placeno za seljaka? To bi i bila realna cijena s obzirom da je kod nas uskoro takva cijena (ako ostane)Cujemo da su se veliki gospodari dogovorili na 520e/t.
Smislili su da podignu veštak 100% mada mislim da će se tu zajebati kao i pre neku godinu kad su podigli pa niko nije kupovao već minimum. Posle na proleće cena veštaka prepolovljena.Sve je otišlo duplo a niko od nas ne pita zašto.Isto i sa hemijom.Док читам информације које се објављују о ценама које расту, не могу, а да не помислим "Шта су сад смислили, мамицу им....".
Na kom otkupnom mestu?Komponent 56 dinara akontno...
Ja sam pre jedno mesec dana napisao da ce cena biti 60 din!Zorge i dalje pesimizam? Samo 2 stranice unazad napisao si 50 din je čista naučna fantastika.Ide cena i van tih dogovora kako gde sve neki interni dogovori . Čitajte postove unazad 15 dana pa to je cirkus koje lupetanje.
Koliko sam informisan nemaju tu cenu u Kikindi.Komponent 56 dinara akontno...