Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pri kraju,ostalo mi je jos 17kj.Kakvi su prinosi tamo gde se već skidaju suncokreti?
Sta ti je konkretno ponudio, a da drugima nije?Uslovi prijema,odbici,boifikacija na vlagu,akontna cena od 53 dianra... ako zelim mozemo i za konacnu cenu odmah da se dogovorimo...
Upravo tako...ako se secas mog posta pre jedno mesec i kusur dana...prinosi ispod ocekivanog,traznja velika domacih preradjivaca a i izvoznika...cena koju sam napisao ja ,,brzo" docekao!!!Neka borba za otkupom postoji izmedju otkupljivaca, cim skace cena a retko ko je i poceo skidanje.
Valjda ce to biti dobro za nas.
Koja bi konacna bila 56 do 57 dinara?Uslovi prijema,odbici,boifikacija na vlagu,akontna cena od 53 dianra... ako zelim mozemo i za konacnu cenu odmah da se dogovorimo...
Ne znam,nisam zeleo da pricam o konacnoj ceni dok ne bude u prikolicama.Koja bi konacna bila 56 do 57 dinara?