aca74
Član
Po meni to treba prihvatiti.Imam ponudu 60din sa pdvom konačna cena i vozilo na njivu.
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni to treba prihvatiti.Imam ponudu 60din sa pdvom konačna cena i vozilo na njivu.
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
To bi bilo ok i ja bi pristao na nju.Po meni to treba prihvatiti.
Izvini za kritiku ,sada sam video da je po hektaru .Da to bi bilo lepo, ali ja do sad sto sam vrsio na slabijoj zemlji,1500-1800kg po ha....
E da tuIzvini za kritiku ,sada sam video da je po hektaru .
E da tu ni cijena od 60 dinara ne omogucava neku zaradu nazalost... A sad fibo kad pokuca 2022. Proizvodna godina sa skupljim arendama djubretom a uskoro i kemijom a da o strojevima ne pricamo bit ce veselo....Da to bi bilo lepo, ali ja do sad sto sam vrsio na slabijoj zemlji,1500-1800kg po ha....
Isti slučaj i kod mene... Još nigde nisam prebacio 2 tone po hektaru. Nikad lošiji suncokret nisam imao..Da to bi bilo lepo, ali ja do sad sto sam vrsio na slabijoj zemlji,1500-1800kg po ha....
Три откупна места:Pa koliko bi na slabijoj zemlji .Te zemlje su ograničene i u normalnim godinama.
Ako član Nikt prati temu možda zna da neko u Ruskom Selu plaća 60 .Nisam zapamtio koji otkupljivač.