Sa jednog otkupnog mesta dobio sam informaciju da će cena biti 300 e/t a da li je to akontna ili konačna cena nije mi rečeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad je akotna ta ume da bude i konacna mozda uz 0.5 ili 1din vise i to je to.To je akontacija i trenutno opipavanje pulsa.
A u Rumuniji na veliko ugovarali po 288e a mi oni bili uvek jaci sa cenama od nasSa jednog otkupnog mesta dobio sam informaciju da će cena biti 300 e/t a da li je to akontna ili konačna cena nije mi rečeno.
Najbolja varijanta!A,imaju dobre rabate...Ako victorija agroglob daju sada toliko nama ostaje samo da se kako ko moze i zna izboksuje doplata dinar dva kod lokalnog otkupljivaca. Jer znam da oni imaju dobre kolicinske rabate,kod uljara. Bar je tako to bivalo ranije. A sigurno da forum prate i oni koji te podatke imaju i znaju iz prve ruke samo jbg licni interes je uvek iznad interesa grupe.
Sent from my S60 using Tapatalk
Jel to za rh ili bih pricas. Osobno nisam nista o cijeni kod nas cuo?Ima li neke novine oko cene?posto vidim da kod komsije preko granice cene idu 270e-280e.
Aha ok vaziZa Rumuniju.
Manje od 30? Znaci ako ti plate 32,ti zadovoljan? Lele I kukuAko bude manje od 30 mislim da ce im biti zadnje, mimjbm.