mcbaycow
Član
Pa podeli informacije mico, ako ne smes javno, onda pp, pa da svima bude lepo i da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad ces ti covece prestati da lupas vise.PA da li si ti normalan covek?Vec nekoliko godina ne dopustaju izvoz za Bosnu, koji bi dali i vise od 50 din da bi mogli oni izvoziti nakon zavrsetka kosenja, a mi ko stoka ili ovce nikakvog cobanina nemamo da nas pokrece u neku bitku za boljom cenom!
I treba da nas oderu, ludi su i 30 ako nam daju! A daju nam neki din.preko 30 samo zato da ne napravimo bunu jer su vec ispipali puls pa su lako ustanovili da ako nam plate 27 neko se buni a sa 30 je vec mir i tisina!
Kad ces ti covece prestati da lupas vise.PA da li si ti normalan covek?
Ko ne dopusta izvoz za Bosnu,pre koliko godina je to isao izvoz?Svake godine su prijemni terminali Bimala u Brckom puni kamiona Sunockreta iz Srbije.I prosle godi i pretprosle pogotovo.Po 20-30 kamiona non stop ceka,zakrce pola glavne magistrale prema Bn i Srbiji.Davis vise a nemas pojma.
Zvanicna informacija je bila da je drzava Srbija zabrainila izvoz suncokreta. Kako je taj suncokret zavrsio u Bosni, koje firme su to mogle da urade i pored zabrane to je drugo pitanje. Ko je podelio razliku u ceni koja je bila u Srbiji i zvanicne cene koju je placao Bimal?Kad ces ti covece prestati da lupas vise.PA da li si ti normalan covek?
Ko ne dopusta izvoz za Bosnu,pre koliko godina je to isao izvoz?Svake godine su prijemni terminali Bimala u Brckom puni kamiona Sunockreta iz Srbije.I prosle godi i pretprosle pogotovo.Po 20-30 kamiona non stop ceka,zakrce pola glavne magistrale prema Bn i Srbiji.Davis vise a nemas pojma.
Odobren je izvoz bio prosle god. koliko sam ja cuo samo su napravili neku zavrzlamu da kamionima treba neki papir da bi izvozili a 90% kamiona to nije posedovalo, i cekalo se 2 meseca na papir ,dok to dobijes prosao brzi voz
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Al si sav negativan...koje bogacenje seljaka preko noci?Ko da pricas o ceni od 200 din a ne 40-50.Opusti se maloAko racunas 2012 kad su platili suncokret 55din samo da bi nas navukli da naredne godine svi su poludeli pa su trostruko posejali suncokret i na kraju su dobili cenu od 27 i to je bila opet susna godina,to sve zavisi od njih ali nece oni puno da plate bez brige nece dozvoljavati oni seljak da se obogati preko noci
Golubinci, 18. jul 2012. ... Cena uljane repice sa isporukom u avgustu je 464,92 evra po toni. ... Promet robe na Produktnoj berzi od 09. jula do 13. jula 2012.g Ovo sam samo izguglo.Koja je cena repice bila 2012?
Kad ces ti covece prestati da lupas vise.PA da li si ti normalan covek?