zemljostrugar
Banned
Ju ju ju pu pu pu daleko bilo... Sto pre prebacivati pare na neke sigurnije investicije. Sto pre izlaziti iz ove kocke sa vremenskim neprilikama....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos samo malo.Evo kisa stize ovih danaSuncokret još uvek nije kaktus, jeste da je izdržljiviji od ostalih prolećnih kultura,treba i njemu nekakva voda da zaživi za dobar rod.
Jos samo malo.Evo kisa stize ovih dana
Rale pozdravio te kum moj,celo vece smo praznili ambalazu i kaze 42din akontacija od sutra na pojedinim otkupnim mestima.Nemoj tako ti bar imas informacije iz prve ruke kum ipak nije dugme
Ja sam malo ironican.Ni gram suncokreta nisam posejao vec sve kukuruz a,u njemu je situacija malo gora!Da neće biti kasno
Prve NEZVANICNE informacije su da Viktorija nece izaci sa akontacijom vecom od 38din.Bice poznato veceras najkasnije sutra pre podne.
ne budi smesan.....koji narod? paori?seljaci? pa mi smo vec odavno u ovoj drzavi ovce za shishanje, uvek bili a tako ce i ostati.....Cini mi se da ce da se desi ove jeseni narod na ulicama. Ako nastvave ovako sa niskim cenama na ovaj rod eto naroda na barikadama.