Slobo ja hocu da kazem da je sve ispod 50din malooooo gledajuci stanje svih kultura na njivama pogotovo kukuruzzzz.Ja ne znam sta je vama otkud takve slutnje.cime su potkovane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slobo ja hocu da kazem da je sve ispod 50din malooooo gledajuci stanje svih kultura na njivama pogotovo kukuruzzzz.Ja ne znam sta je vama otkud takve slutnje.cime su potkovane?
I 10 dana je puneZa 10 dana krece vrsidba suncokreta, ima koji su sejani 25 marta taj je uzreo jos pre neki dan.A i soja ce za suncokretom ubrzo na ovim temperaturama.
Jucerasnja informacija da jedan otkupljivac iz ZR nudi 50rsd akontaciju.Po meni je 100% sigurna.Trazi ugovor.
Iz tvojih usta u Bozije usi! da i njima jednom padne klapna za vrat pa da mi obicni seljaci malo ugledamo sunca,a i da nas to isto i ogreje jer dok god oni drze monopol za nas nema srece!Izgleda da Viktorija grup gubi tlo pod nogama