slobapatrola
Član
Lepo ti platili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nedaju naprolec radim samo sa kukuruznim plocama.
Bolje zaboravi brzo ako hoces da zaradis,ja cu za 50% vise da posejem suncokreta...ja vec spremio zemlju i plan za kukuruz, u planu nigde ne stoji suncokret,barem jedno dve godine dok ne zaboravim ovu godinu !
Na osnovu kojih cinjenica vidis,ocekujes zaradu u sledecoj godini kada su ove godine dobili ogromne kolicine po maloj ceni a zalihe ce ima biti sigurno dobre pa nece ni nov preplatiti kao prosle godine!Da napomenem,polako na prvoklasnoj zemlji na kojoj je isao suncokret svake trece godine osecam iscrpljenost zemlje iako se za kukuruz i zaorava u jesen i baca predsetveno NPK+Azot u optimalnim kolicinama!Crpi zemlju svaka biljka ali suncokret mi se cini kao najopsniji pogotovo sto cesto ide u plodoredu!Zato i planiram malo repe da posejem posle 15 godina i malo soje!Bolje zaboravi brzo ako hoces da zaradis,ja cu za 50% vise da posejem suncokreta...
Zato sto uzadnjih 7 godina svaka druga je dobra cena bez obzira na kolicinu i zalihama proslogodisnjeg roda.Na osnovu kojih cinjenica vidis,ocekujes zaradu u sledecoj godini kada su ove godine dobili ogromne kolicine po maloj ceni a zalihe ce ima biti sigurno dobre pa nece ni nov preplatiti kao prosle godine!Da napomenem,polako na prvoklasnoj zemlji na kojoj je isao suncokret svake trece godine osecam iscrpljenost zemlje iako se za kukuruz i zaorava u jesen i baca predsetveno NPK+Azot u optimalnim kolicinama!Crpi zemlju svaka biljka ali suncokret mi se cini kao najopsniji pogotovo sto cesto ide u plodoredu!Zato i planiram malo repe da posejem posle 15 godina i malo soje!
Konacna cena suncokreta je 27 din sa PDV om.Tako rece jedan cika iz victorije..Ja cu od mog otkupljivaca vrlo brzo traziti doplatu posto niko ne prica nista o tome.Suncokret mi je placen 25din.