zarkovmali
Član
koja zadruga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agroprom Stara Pazova.koja zadruga?
Kakav bezobrazluk!!Neznam kolko si kg predao ali ja bi uzeo i odneo na drugo mesto.Agroprom Stara Pazova.
dva vagona suncokreta predao i sad nemam gde s njim ucena 100%.Kakav bezobrazluk!!Neznam kolko si kg predao ali ja bi uzeo i odneo na drugo mesto.
Bice u nedelju u Dobroj Zemlji reci o uzimanju suncokreta od uljara,danas je sniman prilog za emisiju,gledaj obavezno.Ja bi uzeo moj suncokret i odneo na drugo mesto ceko bi konacnu cenu pa makar i bila 28 al znam da njima nisam dao po toj ceni kad su toliki g..........
Zna li se koliko ce davati sunc sacme za suncokret
Budu li morali ljudi da uzimaju suncokret nazad i da se za..ba..ju s njim ponovo, sto je neshvacen bezobrazluk, ti ljudi ga nece vise ni sejati.
Čim oni tako pričaju očekujem rast cene suncokreta ali šta mi to vredi i meni su obračunali po 28 din/kg.Kod mene zvala zadruga isplata konačna bez doplate 28 dinara uzmi pare ili dođi po suncokret.Van pameti.