Daj ne lupaj 'leba ti pa on tu litru ulja placa 130-150din sto nije ni malo jeftino,mislis da ce sad ulje duplo da pojeftini ? 'oce kurc**u!!Seljak socijalni mir drzi i bagru Beogradsku!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj ne lupaj 'leba ti pa on tu litru ulja placa 130-150din sto nije ni malo jeftino,mislis da ce sad ulje duplo da pojeftini ? 'oce kurc**u!!Seljak socijalni mir drzi i bagru Beogradsku!
Stvarno mi nije jasna ta mrznja prema Beogradjanima???Seljak socijalni mir drzi i bagru Beogradsku!
Resenje je da se udruze poljoprivrednici i naprave svoju uljaru. Svako da ulozi koliko moze i procentualno tome da ima vlasnistvo, pritom pojedinacno vlasnistvo ne sme biti vece od 5%. Time izbegavamo Viktoriju i Dijamant. I nemojte mi reci da nije moguce! Moguce je i moramo da se organizujemo jer ovako ce nas izgaziti jedne po jedne! Poslovanje firme transparentno za sve vlasnike i onog sa samo jednom akcijom. Vlasnici mogu biti SAMO poljoprivrednici, nikako investivcioni fondovi, banke i slicne organizacije.
Sto niko lane nije rekao nemojte toliko da platite kriza je!! Onda se niko nije setio npr BG-a i "socijalnog mira" nek mi neko objasni direktnu vezu izmedju cene suncokreta i BGa ?
Ako je neko corav i ne primeti da samo par ljudi ima koristi od ove trenutne cene nek ide slobodno na tavan da se obesi medj sunke.