Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez PDV izađe 29,44 sramotno, mi na forumu ništa nećemo uraditi ,oni što ne znaju s kompjuterom da rade možda će se podići,manje po kj oko 500e u odnosu na prošlu godinu ako je prosek 2000kg.kj pa izračunajte pojedinačno gubitak meni su munuli oko 18000e na 37kj, na ukupno 160000 ha koliko je posejano oko 127000000e i to samo preko sirovina ,pa sačma pa ulje preko čega to realizuju ,opasne mafijoze,a sve zbog te loše reprivatizacije pošto mi nismo mogli kupiti fabriku za 3 e,interesantno asocijacije ćute kao zaliveni ,jadni smoJa malopre čuo 32rsd/kg sa PDV-om.
Te godine Raca je imao ugovore sa Dijamantom a i sad ima, a nad tim Dijamantom je vlasnik hrvat Todoric iz Agrokora. Dakle nije samo Raca izasao sa cenom od 40 din vec svi koji su imali ugovore sa Dijamantom. Medjutim kako da kod nas prodje sve normalno a da niko ne diktira cenu? Upravo se to desilo da je Viktorija izasla sa cenom od 33 din i vatala za guse uz ko zna koje pretnje sve koje nude vise od njih. Tako da iza svakog grma moze se lako naci i po neko go..o koje ume da siri smrad. Ne znam jer nisam gatara za buducnost ali vec nekoliko godina radim sa Racom i mogu reci da je mnogo razuman i covek sa kojim se moze dobro saradjivati.2011god. je u Ilanzi izasao sa cenom od 40din. isto je na kraju bio prc! koji je to majmun pavijan!
Te godine Raca je imao ugovore sa Dijamantom a i sad ima, a nad tim Dijamantom je vlasnik hrvat Todoric iz Agrokora. Dakle nije samo Raca izasao sa cenom od 40 din vec svi koji su imali ugovore sa Dijamantom. Medjutim kako da kod nas prodje sve normalno a da niko ne diktira cenu? Upravo se to desilo da je Viktorija izasla sa cenom od 33 din i vatala za guse uz ko zna koje pretnje sve koje nude vise od njih. Tako da iza svakog grma moze se lako naci i po neko go..o koje ume da siri smrad. Ne znam jer nisam gatara za buducnost ali vec nekoliko godina radim sa Racom i mogu reci da je mnogo razuman i covek sa kojim se moze dobro saradjivati.
Jel moguce ja o tome sastanku nista cuo nisam?Danas je sastanak u Vrbasu.Mnogi veliki proizvođači i vlasnici zadruga su danas otišli tamo.Čućemo šta će novi gazda Kole reći.
ja treba da pocnem za par dana i vise sam lud gde da nosim..niko nista ne prica36 sa PDV-om krenuo otkup kod nas juce.............
Mislim da nisi u pravu.
Tomo ne znam gde se tačno održava ali znam da ima 100%.Jutros par baja sa džipovima otišlo.