Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kurva bandaLokalni otkupjivač iz Bajše nudi avansno 20 dinara
preduhitrio sam te. platio kiriju za njivu ali stajace dok ne vidim da ide na bolje. neka stojiAko se lopovluk produzi ,ozbiljno nameravam da ostavim veliki deo njiva na crnoj ugari ,bolje dzabe sedeti nego dzabe raditi,pa nek uvode prinudni otkup da ne crknu od gladi,kao sto su im ocevi i dedovi radili
Ти су онда пре удруга него задруга.kod nas jedna lokalna zadruga 27 din, pare u roku 2 meseca
Interes je to pravim proizvodjacima ,njihovim pickama nije,ne razumem a sto bi dzabe radio zgadiju da hranim,da priznam da sam njihov rob,sad imam 56 godina ,zao mi je kad sam imao 23 sa zavrsenom skolom nisam otisao napolje a ne ovde da me zajebava olos od ljudi ,a narocito u zadnjih 25 godina,ovo je dzamahirija od drzaveНије нам то решење. Једино решење је да се људи удружују. Само што и многим произвођачима то није интерес.
Ja cu da nabavim golubove i da pojedu sav suncokrat koji ovrsem.Nedam ovim lopovima nista.
Interes je to pravim proizvodjacima ,njihovim pickama nije,ne razumem a sto bi dzabe radio zgadiju da hranim,da priznam da sam njihov rob,sad imam 56 godina ,zao mi je kad sam imao 23 sa zavrsenom skolom nisam otisao napolje a ne ovde da me zajebava olos od ljudi ,a narocito u zadnjih 25 godina,ovo je dzamahirija od drzave
Морамо бити реални, да овакве задруге као код колеге talianu, нису баш реткост. Увек ће бити опструкције, посебно ако се буде мислило да ће неко други да реши проблем. Мора се узети ствар у своје руке.Interes je to pravim proizvodjacima ,njihovim ....... nije,ne razumem a sto bi dzabe radio zgadiju da hranim,da priznam da sam njihov rob,sad imam 56 godina ,zao mi je kad sam imao 23 sa zavrsenom skolom nisam otisao napolje a ne ovde da me zajebava olos od ljudi ,a narocito u zadnjih 25 godina,ovo je ......... od drzave