Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja pamtim da je ovako vec 25 godina,a deda govori od 1918 pocela zajebancijaSve je to ista bagra i otkupna mesta i uljare. BLOKADE POD HITNO NEMA PENZIJA I PLATA ZA DRŽAVNI SEKTOR DOKLE PREKO NAŠE GRBAČE.
Legije nam trebaju i da trebe zgadiju godinu dana,tako vlast da mrzi svoj narod ,fenomen u svetu i u istoriji,deco bezite iz ove zemlje ovde se vracaju samo budaleTreba nam Legija!
Jednu godinu kad bi bojkotovali proizvodnju ,pa da vidite kako Jorgovanka ne bi bila tako guzata,a Vučko bi mazo usta stipsom,a ne bi se jezikom lizo od uveta do uvetaCena Dijamant izmedju 27 i 30 din.... Sejaće se svake godine, ne može tek tako da se izbaci iz plodosmene.
Totalno bojkotovati kompletnu proizvodnju samo proizvesti ono sto možeš da dovučeš kući,naravno da se to ne može jer smo prokleti,ako oni nama zlo i mi njima duplo zlo pa nek se obliziva mami njegovoj,žito kući ,soju kući ,kukuruze kući,a repu i suncokret nek seje Kostić i Ružica udovica . U ovoj situaciji blokade a za sledeće godine ovo drugo ili ćemo se boriti ili ćemo nestati ,treće nema, iako znam da smo glupanderi i da ćemo nastaviti po starom ,a znaju i oni to zato i jebu i ne vadeda ali ako svi posejemo na primer repu umesto suncokreta blokirace izvoz,nadju oni nacine da zavrnu. evo ove godine nepostoji isplativa kultura (ako si isao punu agrotehniku). a ako si jos uzeo zakup po nekoj ceni od 300 e onda debeli minus.
To ja odavno pisem u svakoj srodnoj temi,samo bojkotovati proizvodnju,ici sa minimalnim ulaganjem i na minimalne prinose i mi ce mo moci da opstanemo godinu-dve,ali ovi "poslovni ljudi" sto od sve poslovnosti imaju masnu i tasnu i sposobnost za manipulacije ce da propadnu,kad nemaju sta da otkupe ili otkupe zanemarljive kolicine,a robu koju nama prodaju,djubrivo,hemiju,semena ostane na lageru.Samo tako ce se dozvati pameti i poceti posteno da rade,svi redom,od vlade,preradjivaca,otkupljivaca.A blokiranje puteva njih ne dotice,jednostavno znaju da ne mozemo doveka biti na ulicama,vlast pusti da se izgalamimo i istutnjimo desetak dana i kuci i opet sve po starom.Totalno bojkotovati kompletnu proizvodnju samo proizvesti ono sto možeš da dovučeš kući,naravno da se to ne može jer smo prokleti,ako oni nama zlo i mi njima duplo zlo pa nek se obliziva mami njegovoj,žito kući ,soju kući ,kukuruze kući,a repu i suncokret nek seje Kostić i Ružica udovica . U ovoj situaciji blokade a za sledeće godine ovo drugo ili ćemo se boriti ili ćemo nestati ,treće nema, iako znam da smo glupanderi i da ćemo nastaviti po starom ,a znaju i oni to zato i jebu i ne vade
Pa gde si ti video da se u ovoj zemlji moze nesto resiti mirnim putem.Dok se ne digne kuka i motika problemi se nece resiti,a nas ce j..... na suvo.sto pre na ulicu i blokirati samo uljare mirnim putem. neka izadju sa cenom pre kpocetka kosidbe...
Ali se može drastično smanjiti.Od mnogih većih gazda sam čuo da će smanjiti suncokret iduće godine ukoliko cene ne budu preko 35rsd/kg.Jednostavno im se ne isplati.Cena Dijamant izmedju 27 i 30 din.... Sejaće se svake godine, ne može tek tako da se izbaci iz plodosmene.