Cena suncokreta 46din informacija iz prve ruke
Odakle ta informacija? Uljara? Izvoznik? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena suncokreta 46din informacija iz prve ruke
Na osnovu sile i bezobrazluka,u ovoj drzavi ne postoji mehanizam zastite,sistem liberalnog kapitalizma je takav ,CRKNI NE INTERESUJE ME,samo da je meni dobro ,agonija je nastala zbog vlasnicke strukture.Da su akcionari uljara ,klanica,mlekara ,bili poljoprivrednici NIKAD ovakve stvari ne bi postojale ,Mafijasi su nam oteli imovinu i idu dalje dok nas ne uniste. OVO JE SUSTINA PROBLEMA,mozemo se mi ovde svadjati celog veka ne vredi pristali smo da budemo robovi.Ovi danas na vlasti su budale,pre njih lopovi,narod nema snage da ih otrese kao govna sa opanaka ,nazalost to nam je realnost,U potpunosti se slazem ali ce nas zajebati sa cenom.To samo ovde ima da mi repromaterijal racuna po proslogodisnjoj ceni pa ove godine nesto izmisljaju da bude cena niza.Ne razumem po kom osnovu manja cena a suncokreta posejano kao i svake godine.Eto kako su nas za 1 god. vratili u 90-te.
neće spustiti cene ulja i hleba lopine na kvadrat vidiš da su miškoviću odložili suđenje za oktobar.znaci ulje 60-70 kinti...znaci hleb 25 dinara...blokade uljara!
Ako bude isao izvoz,cena ce biti bolja!Ukoliko se zabrani ili tome slicno,moguce je da ce i ta cena biti,ali onda idu blokade uljara pre nego sto krene masovno skidanje suncokreta i pitanje za sledecu godinu ko ce ga sejati?!cena suncokreta za neverovati iz pouzdanih izvora od 26 do 28 din a to je manje od 50% cene od prosle godine.Nije lupetanje TO je TO...