nedeljkosavic012
Član
Ispravio me kolega Sale ratar, ti ljudi su bili iz Subotice. Ja ih ne poznajemКо је био из Врбаса? Од нас Врбашана нико није био на преговорима.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ispravio me kolega Sale ratar, ti ljudi su bili iz Subotice. Ja ih ne poznajemКо је био из Врбаса? Од нас Врбашана нико није био на преговорима.
Hteo I ja napisati slično oko cene suncokreta kad su pregovori počinjali. Kolega je imao ponudu od 73din. suncokret tek počeo da vrši i to je bilo par dana pre pregovora. Kada su počeli pregovori, i zavrtela se tema oko cene suncokreta, počeli suda obaraju cenu, jer im se moglo. A država da nije kontrolisala izvoz, cena bi otišla drastično gore. Tako da ovi pregovori oko suncokreta su bili cisto zamazivanje očiju da se kao nesto postiglo. Ko je sejao dobiće nesto, ko nije, nista. Mislim stvarno, uhvatili se jedne kulture, koja nije uopšte najbitniji problem. Bolje da ste se svi držali zahteva od inicijative, nego što je svako vukao na svoju vodenicu...Otkupljivač gde sam nosio robu kaže: bio sam spreman u startu da platim 70 din za suncokret i to bi išlo kozna dokle da vi niste čačkali mečku.... tako da sve ovo je jedna magareća usluga!
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Mene danas zvali za dopunu dokumenata. Predao sam za dva gazdinstva isti dan, za ovo drugo nista jos. A cujem da je jedan u selu dobio, a predao posle mene.Jel su nastavili sa isplatama ovih dana? Ili samo jedan dan su isplatili pa pauzq