Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo nerealno u ovom trenutku buduci da ni na burzi nije bila ova cijena do neki dan. No ako ovo zlo tamo nastavi mogla bi bit takva cijenaJel istina da kod komsije u madjarskoj ugovaraju suncokret po 1150€/t?
Mora biti jace ako, ovo potraje ja mislim da ide na 800 eura neto po toni osim ako budu otkuljivaci imali interni dogovor onda ide nize (ili ako rat prestane u roku mjesec dana u sto cisto sumnjam)Ja sam čuo da će kod nas biti 700e/t.
Ја сам мишљења да и сутра да се рат заврши да ће Украјини требати бар две године да се врати у седло, а ова година за њих је завршена.Mora biti jace ako, ovo potraje ja mislim da ide na 800 eura neto po toni osim ako budu otkuljivaci imali interni dogovor onda ide nize (ili ako rat prestane u roku mjesec dana u sto cisto sumnjam)
Misliš Ugrade?Naravno placace se ok ali ne dovoljno posto se ovi nasi prilicno "ograde"...