Znaci na zeleno nude sad 68 za iducu zetvu? Da nisam lane izgubio na zeleno, ugovorio bih na toj cijeni. Ovako vise ne bih.68. Mislim da ce se vrteti oko 75
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci na zeleno nude sad 68 za iducu zetvu? Da nisam lane izgubio na zeleno, ugovorio bih na toj cijeni. Ovako vise ne bih.68. Mislim da ce se vrteti oko 75
49.40 plus pdv. A kod nas je bila 61 plus pdv cijena na suncokret. Srecom bio je samo vagon ugovoren a predano sveukupno nekih 4 vagona. Uglavnom nikad vise. Na soji sam isto nekih 20 posto robe izgorio na zelenoTako je! Mora da si pao na 45rsd?
Bolje baci na celu sirinu, npk ostaje u trakama, na jesen kad sejes zito te trake se poznaju...Ja cu probati ove godine kroz sejalicu 3x16, obavezno i kontrolu na jednoj njivi sa ureom, do neke matematike se mora doci.
Jedne godine je bio pioneerov promotor, stavljao je kolega u kutije u sijacicu petrokemijiju 15icu i kad se ovrsio suncokret uzeo je ajd mi kazemo arsov/stihaca, ono s cim se basca uradi, i na 8 do 10cm dubine smo nasli nerastopljeno umjetno gnojivo. Godina je bila kisna. Prinos je bio normalan ali zato sto je zemlja imala zalihu otprije. E sad kako tko hoceOtkud takvo razmisljanje Fendt ?.
bilo je sve po ps-u evo kod nas je tako bilo barem... probajte nakon žetve napraviti ovakav pokus kakav je promotor odradio i vidite... ali opet čak i da se rastvorilo p i k gnojivo ne bi biljka mogla usvojiti onako kako treba .Fend, da nije to nosač đubriva ostao ne rastvoren?
Jbg trazi se model za ustedom posle ove jebacine sa djubrivima a ujedno i pretrpljene katostrofalne suse! Nisam ja obradjivao zemlju u TovarisevoBolje baci na celu sirinu, npk ostaje u trakama, na jesen kad sejes zito te trake se poznaju...
Ruska ce se otopiti samo tako, dok se koren razvije kako treba i biljka postane alava bice taman. Ulagac ce ici malo dublje nego obicajno za ureu 5+5, bar na 10cm da ga pustimo od semena.Ta 16 ica u redovima ti se nece ni otopiti a kamoli usvojit al dobro svatko radi kako misli da je najbolje
Biloo za Bog azota iz npkRastopi se, ja sam jedne godine pozurio sa setvom psenice, nisam zaorao map nego kasnije ga bacio sa prvom prihranom krajem februara i bilo samo tako zito.