talianu
Član
A otpremnicu???Ja sam poslao obracun, listove sa vage, izvod iz banke i zahtev!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A otpremnicu???Ja sam poslao obracun, listove sa vage, izvod iz banke i zahtev!
A zar kvita (vagarska potvrda) nije nesto kao otpremnica, potpisao si koliko si predao, skladistar je potpisao koliko je primio?..samo sto na papiru ne pise otpremnica..A otpremnicu???
Nemam,poslao jutros.Da li bi hteo da podeliš sa nama sliku popunjene otpremnice, naravno ako hoćeš i imaš je?!
Svako tumaći kako mu volja,napisao sam pre par stranica u vezi otpremnice.Danas je bila pomama u selu došal informacije da treba otpremnica pola sela noćas poslalo. Ko zna do kraja ,možda su sve gluposti.A zar kvita (vagarska potvrda) nije nesto kao otpremnica, potpisao si koliko si predao, skladistar je potpisao koliko je primio?..samo sto na papiru ne pise otpremnica..
Буџет је толико да ко је послао данас може да се нада парама.Jel zna neko koliki je budzet za ovu milostinju? Koliki ce procenat ljudi dobiti?
Dobice svi,tako su rekli da ce biti rebalans.TAko da ko god posalje do 14.Nov dobice.Jel zna neko koliki je budzet za ovu milostinju? Koliki ce procenat ljudi dobiti?
Ciji pecat?Nemam,poslao jutros.
Bruto,tara Neto...Nista vise.I udarili pecat
Mislim da smo sami napravili paniku oko setvene strukture.Samo da ne bude kao sa izmenom setvene strukture sto su nas zamagarcili da menjamo.
Ne, bez otpremnice!A otpremnicu???
AUU pa zar svi imaju potvrdu da su ucesnici protesta?J a sam spremio sve ali mi fali taj papir i cekam zadnji danSvako tumaći kako mu volja,napisao sam pre par stranica u vezi otpremnice.Danas je bila pomama u selu došal informacije da treba otpremnica pola sela noćas poslalo. Ko zna do kraja ,možda su sve gluposti.
Nisam ni ja predao,nisam još sve ni fakturisaoAUU pa zar svi imaju potvrdu da su ucesnici protesta?J a sam spremio sve ali mi fali taj papir i cekam zadnji dan
Nisam predao,predaću sa otpremnicom,ja je ispišem.Ne, bez otpremnice!
Ti si predao? Sa ili bez?
I ja sam tako razumeo, otkupni list su nam dali vec, dokaz u uplati moze u banci da se uzme jedino otpremnicu nemam..
Od kad ide samo jedno točenje sa agro karticom?To nam je zanimacija da ne primetimo da je između ostalog gorivo od danas 220 din/litar (redovna cena bez Agro kartice a Agro karticama se smanjuje limit na jedno točenje od 60 litara dnevno ili u rezervoar koliko stane).
Od sutra.Od kad ide samo jedno točenje sa agro karticom?