Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ce biti sa ovima sto su vec predali zahteve??Da li je neko obavešten o dopuni ovog poziva ? Navodno treba da izađe dopuna ili objašnjenje u vezi ovih zavrzlama .
Ja ozbiljno pitao,majmuni su to,sve se mislim samo ce da nadju nacin da nas odj...buObavezno latinicom i pod uglom od 75 stepeni.
Ma cu da pisem i na starogrcki samo da prodjem i ja i ostali.. Imao sam situaciju gde sam odbijen sa formularom pisanim latinicom kad sam podnosio zahtev za internacionalnu dozvolu a i kad sam popunjavao biljnu strukturu ovog proleca isto zbog latinice. Uglavnom,popunio i ovo latinicom i poslao danas pa sta mu Bog da....Ako pises po ruski sigurno ces proci!
To питање сам и ја поставио пре неки дан. По томе што пише, не препознајем себе као правно лице или предузетника, па мислим да се то поље не дотиче нас обичних произвођача.Da li popunjavamo prvo polje ,ako popunjavamo koji br računa upisujemo?