Evo u postu kolega iznad, citajTo sad pise u svakom konkursu drzave, da se ograde kad pukne konkurs i da kazu "dali smo sve pare nema vise"..
To treba tek da izadje sa javnim pozivom, uredba to ne definise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo u postu kolega iznad, citajTo sad pise u svakom konkursu drzave, da se ograde kad pukne konkurs i da kazu "dali smo sve pare nema vise"..
To treba tek da izadje sa javnim pozivom, uredba to ne definise.
zanima me kako glasi dogovor onih koji su se dogovarali . ne mogu da verujem da je dogovor ''dacemo vam do 73 dinara ali samo za one koji se prijave pa dok ima para''Evo u postu kolega iznad, citaj
Mogu ti reci da sam bio pristalica svim srcem,ali sledeci put cu se debelo zamisliti.Rezultati su za mene nerazumni sta da radim kad ne svatam ipak sam stariji .Sam odnos medju pregovaracima je diskutabilan a to je za vlast dusu dalo.Po meni PALI SMO opet14 oktobra pocinje prijavljivanje. Ocekujem od ovih sto su bili protiv protesta poljoprivrednika da se nece prijaviti.
Mogao si napisati da je picketina bilo na obe strane jer neki su nesto i ucarili.Nije mi bila namera da svojim pisanjem osporim a kamoli pljujem necije nastojanje za boljitak u poljoprivredi.Sam boljitak po meni ne pocinje moratorijumom na kredite ili odlaganjem placanja zakupa na drzavnu zemlju.Cena suncokreta je kod mene jos 60 din akontna pitanje je dokleLjudi me cude kako mogu sedeti kucama dok se nesto pokusava resiti! Na kraju svi protesti dodju na isto, podkupljeni, izdani, i izjeban narod ide svojim kucama zuri na'njivu! A picketine sto su sedeli kuci i gledali sve to samo sa jednom pokvarenom mislju "ako ovo uspe moram prvi stati u red jer eno a.v. vec najavljuje da je cup prazan" opet budu razocarani vise nego ovi sto su protestvovali i onda krece pljuvanje jer nece nista ucariti i sto je naj vaznije oni su abolirani nasim neuspehom u fazonu "znao sam ja zato necu vise ni da izlazim na proteste a vi ste budale i nista niste uradili, to smo imali i pre nego ste izasli"
E zato je pobednik uvek isti jer je picketina mnogo mnogo vise, a bice ih sve vise!
Da krenemo redom. To sto jos uvek nema doplate na akont to je do lokalnog otkupljivaca. Kod nas je isplacen. Odlaganje placanja zakupa drzavne zemlje nikad nije bio zvanicni zahtev. Moratorijum na kredite nije losa stvar, ali je uredba za mnoge zakasnila. Ako prozivas ove sa protesta treba da znas da su prvo krenuli ovi iz inicijative koji su pokrenuli lavinu. Ne verujem da je odmah u startu bilo ubacenih stranih elemenata. Bilo je tu dobrih zahteva i sto se tice cene dizela, premija za mleko i subvencija.Tek kasnije pojavila se neka vampirska udruzanja kojima je uz pomoc vlasti jedini cilj bio da se ispune minimalni zahtevi i da se traktori povuku sa ulica, prvenstveno iz NS jer ako se povuku pokretci protesta drzava je pobedila. Inicijativa se nije slagala sa tim, ali su ostali u manjini i zato je Radoslav i objavio da su protesti na zalost propali.Mogao si napisati da je picketina bilo na obe strane jer neki su nesto i ucarili.Nije mi bila namera da svojim pisanjem osporim a kamoli pljujem necije nastojanje za boljitak u poljoprivredi.Sam boljitak po meni ne pocinje moratorijumom na kredite ili odlaganjem placanja zakupa na drzavnu zemlju.Cena suncokreta je kod mene jos 60 din akontna pitanje je dokle
Ni slucajno ih ne prozivam i sa svim sto se tice repromaterijala, goriva,cena poljo proizvoda se slazem i to je trebalo da bude pokretac svega.Sam sastav odbora kazes nije los posle se ispostavi da je Bacina ubaceni element kako se to nije znalvde je objavljena njegova pristupnica ,a znam da je na lokalnim izborima bio lider opozicije.Te dve stvari kvare imidz celih protesta.Vidi ja sam to pitao licno rekli mi da je nemoguce.Za cenu se ne sekiram otkupljivaci se kurvaju ali kad tad dodje na naplatuDa krenemo redom. To sto jos uvek nema doplate na akont to je do lokalnog otkupljivaca. Kod nas je isplacen. Odlaganje placanja zakupa drzavne zemlje nikad nije bio zvanicni zahtev. Moratorijum na kredite nije losa stvar, ali je uredba za mnoge zakasnila. Ako prozivas ove sa protesta treba da znas da su prvo krenuli ovi iz inicijative koji su pokrenuli lavinu. Ne verujem da je odmah u startu bilo ubacenih stranih elemenata. Bilo je tu dobrih zahteva i sto se tice cene dizela, premija za mleko i subvencija.Tek kasnije pojavila se neka vampirska udruzanja kojima je uz pomoc vlasti jedini cilj bio da se ispune minimalni zahtevi i da se traktori povuku sa ulica, prvenstveno iz NS jer ako se povuku pokretci protesta drzava je pobedila. Inicijativa se nije slagala sa tim, ali su ostali u manjini i zato je Radoslav i objavio da su protesti na zalost propali.
Tacno tako.Чујем на откупном месту у С.Ноћајском да ће ценабити 65,20.
Вероватно из разлога што уз онај државни додатак од 7,80 то износи управо 73 динара.
Ne mozes ti nikom zabraniti da izadje na proteste pa ni Bacini i njegovim ljudima. Istina je da je bilo jos takvih kao Bacina, ali se inicijativa distancirala od njih, ali dzabe kad ih je vlada prihvatila kao ravnopravne pregovarace i na kraju je ispalo da su neki kao Bacina bili presudni.Ni slucajno ih ne prozivam i sa svim sto se tice repromaterijala, goriva,cena poljo proizvoda se slazem i to je trebalo da bude pokretac svega.Sam sastav odbora kazes nije los posle se ispostavi da je Bacina ubaceni element kako se to nije znalvde je objavljena njegova pristupnica ,a znam da je na lokalnim izborima bio lider opozicije.Te dve stvari kvare imidz celih protesta.Vidi ja sam to pitao licno rekli mi da je nemoguce.Za cenu se ne sekiram otkupljivaci se kurvaju ali kad tad dodje na naplatu
Jesi primetio da je ova tema slabo posecena uglavnom isti clanovi vode neku svoju debatu.Sva sreca bez vredjanja.Kad se sutra otvori tema -KO to tamo peva- bice posecenija.PozdravNe mozes ti nikom zabraniti da izadje na proteste pa ni Bacini i njegovim ljudima. Istina je da je bilo jos takvih kao Bacina, ali se inicijativa distancirala od njih, ali dzabe kad ih je vlada prihvatila kao ravnopravne pregovarace i na kraju je ispalo da su neki kao Bacina bili presudni.