Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste, a video sam jos par vernika spremaju se za Etiopiju, slabo im rodilo pa idu da se prosvetle!A otkuda ti znaš da je Jovan gej jeste li se viđali u tom klubu ?
Ovo i mene interesuje?Nisam razumeo ovo oko suncokreta, da li treba overen izvod iz moje banke ili portvrda od otkupljivača da je on prebacio pare?
sta je otpreminica a sta otkupni list?I ja sam tako razumeo, otkupni list su nam dali vec, dokaz u uplati moze u banci da se uzme jedino otpremnicu nemam..
Код мене се то зове "кантарска потврда" и баш тако пише на 'артији.Ja imam PRIJEMNICU-to je onaj papir kada sam predao robu gde je bruto, Tara, neto i vlaga.
А то је код мене на 'артији која се зове "налог магацину".OTKUPNI LIST - to sam dobio kada sam bio na obračun i tu piše koliko sam predao koliki su odbici koliko je za naplatu sa izraženim PDV-om i ukupno za isplatu.