U nekim vestima na internetu sam pročitao.Gde to pise da drzava treba da nam plati 8 dinara?
Činjenica je da uljare ne plaćaju 73.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U nekim vestima na internetu sam pročitao.Gde to pise da drzava treba da nam plati 8 dinara?
Meni je moj skladištar rekao da će svi dobiti 73,a u kontaktu je sa uljarama.Mislim da tu nema dileme,ako je država potpisala mislim bez obzira na sve da mora da ispoštuje.pa kako deluje jedino ce stig i onaj jovanov(koga je predstavaljao) opet dobiti nesto
na pitanje kolege @coci064 da li ce svi dobiti 73din nedeljko nije dao odg u temi protestna voznja traktorima
Koje otkupno mesto? Nisam cuo ni za 70 din a ne za 75Jel moze neko od dolovaca da potvrdi dal jedno otkupno mesto placa 75din
To su dezinformacije.Jel moze neko od dolovaca da potvrdi dal jedno otkupno mesto placa 75din
Oni neka sede kuci pa ce im pasti sneba novci.Sta da rede oni koji nemaju auncokret?
Hoce li njima drzava dotirati za kukuruz, soju, psenicu...
Ova borba i protesti su opravdani, ali oped usko vezana.