calvados
Član
Sirota...mora da nocima nespava...Jutros kaže ministar na hapy tv, "brine me cena suncokreta "
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sirota...mora da nocima nespava...Jutros kaže ministar na hapy tv, "brine me cena suncokreta "
Toliko je i meni danas plaćeno ...Na jednom otkupnom mestu 60 din akontaciono a za dalje niko ništa ne zna.
Bilo bi realnoMislim da će cena biti 75-76 din na kraju. Ne znam videćemo
Slusam vesti na radiu premijerka izjavila ponudili smo ratarima cenu od 535 dinara al ne rece da li za kg ili.To je bilo i na vestima RTV u 17casova bas su se potrudili.Ljudi bilo koji procenat uspesnosti da ostvarite imate moj naklon.PozdravMislim da će cena biti 75-76 din na kraju. Ne znam videćemo
Realno bi bilo 110 din jer je ovaj naš neskinuti suncokret pprodat odavno skuplje od togaBilo bi realno
Ma o toj ceni možemo samo da maštamo a kažem realno je da daju 75 na krajuRealno bi bilo 110 din jer je ovaj naš neskinuti suncokret pprodat odavno skuplje od toga
Hahah pikadili ko sto si malo pre reko da bace jednu nuklearku, da risetujemo ovo sve i ispocetkaNama može da se pomeri samo kamen u bubregu.