Peet
Član
Imas pivo od mene mikulas! Normalno i zbog cene i zbog toga sto si prvi koji si sa nekom sigurnoscu tako nesto izjavio!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni u petak ponudjeno 297 evra sa pdv-om...potpises ugovor,placanje po isporuci suncokreta...to je cena za minimalno 100 tona.[/QUOTE ]
Mogu lagano da ti spuste jos cenu sa tih 297e,kao sto su uradili i sa psenicom koja je bila u pocetak 16din i isla ka 17din pa kad su videli da blesavo rodi onda su spustili na 13-14din,isto tako i sa repicom bila u pocetku 44din pa onda su jedva isplatili i tih 40din pa sam posle cuo da je cena jos otisla dole ka 35din sad ne znam tacno da li je to istina ali vidim tako kazu kod nas u zadruzi.
Nema od toga u žetvi ništa!Komso kao u temi u ceni kuuruza bio na veceri i dotakli se cene i suncokreta pojavila se jos jedna ozbiljna ekipa koja izvozi suncokret moguce i da ce bude cena u rasponu od 36 do 40 rsd po kg....
Nista se tu nece promeniti. To je samo zamazivanje ociju. U sva tri slucaja Viktorija kontrolise i utice na cenu bez obzira da li se trguje preko berze ili van nje.
Sa visine se neke stvari mnogo jasnije vide!!!"Ti živiš u oblacima,mala....."