Cena suncokreta 2016

Nije mi licno niko nudio tu cenu, na to mirise, jedna firma kod nas placa 35 akontno, i cini mi se da ce biti jos 2 din doplata ... a ko zna mozda neko nekome doplati jos 3 din ...tako da je to taj raspon cene.

Daj boze da bude toliko sto cisto sumljam a,i da bude toliko mi ce mo dobiti 36 ostalo otkupljivacima.Kad smo vec kod cene kod nas svi 30 akontno.Vuce se za Dijamant i Srpsku crnju ili vec gde ima uljarica.

Mio Mar Zrenjanin akontacija 34 din, Uljarice Backa akontacija 31din. Svi nesto pricaju 35-36 kao konacna cena.

Nada poslednja umire.

Ako otkupljivači za BH uljare ne budu pravili pizdarije sa porezima, taksama i drugim pravilima prometa poljoprivrednih proizvoda može se očekivati cena veća od 50 dinara po kilogramu JUS kvaliteta.

Ovo je info iz krugova SANU.

Ja navijam za vas, a vi niste ni svesni koliko bi to koristilo meni i mom drugu, malom seljaku.

Puno pozdrava za SlobuPatrolu.

Dobar izvor, he he he...

Ima li ko jos kakvu informaciju o ceni? Vidim 3 dana niko nista u temi. Da ne ostanemo mi na toj akontnoj kao i sa zitom

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Sva sreca pa ove godine nisam sejao ni 1ha suncokreta,ne planiram ga sejati ni cena da bude 40+ din,ovde kod nas slabo ide suncokret,ove godine svi su se nadali nekim prosekom od 2t po jutru al na kraju kad su stigli na vagi razocarali se skroz,kad sy videli da im je proske 1,5t

Neko je pitao prije za otkupnu cijenu suncokreta u BiH i visinu subvencija pa da napišem , cijena je oko 310-315e/t + 17% pdva . Subvnecije su do 15% od naplaćenog iznosa ali praktično je to 10 - 12 % kako koje godine .

Nazad
Vrh