Cena soje, rod 2021 god.

Svih 6 tona je bilo dzakirano. Mislim da skoro ne postoji dzak koji nisu ostetili. Dal je jedu, to ne znam.
A provereno znam da kokoska soju nece ni da je kljune. I to mi je nelogicno ali je tako :)

Svih 6 tona je bilo dzakirano. Mislim da skoro ne postoji dzak koji nisu ostetili. Dal je jedu, to ne znam.
A provereno znam da kokoska soju nece ni da je kljune. I to mi je nelogicno ali je tako :)
Ubace se mamci za miseve izmedju dzakova.Pa oko dzakova.Pa oko ambara.Pa oko ograde.
A malo i komsiji u dvoriste.
Meki mamak+ psenica+ granule+ lepak....
Prodje po koji,gricne,ali nece dugo.

Ameri su porasli na 14, 70 dolara po buselu. Solidan rast, sto jebkod nas? Brazil ima manju zetvu nego sto se ocekivalo. No i takva zetva je i dalje prinosna.

Našu cenu su sjebali sa uvozom iz Hrvatske
Drug mi je rekao da od 10.01 vuku iz Hrvatske soju u Bečej da je bila samo pauza oko praznika i da se i dalje vuce ovamo soja

Koja logika drug je u oktobru prodao sa njive za 82din a sad proslo 3 meseca i cena niža za 5 din

Našu cenu su sjebali sa uvozom iz Hrvatske
Drug mi je rekao da od 10.01 vuku iz Hrvatske soju u Bečej da je bila samo pauza oko praznika i da se i dalje vuce ovamo soja
znam da su strašne količine izvezene za srbiju, e sad dal se taj trend nastavlja ne bih znao... znam samo da je nema puno na lagerima a hoće li cijena ići gore vidit ćemo. Ameri su zbog Brazila najviše povukli

Nazad
Vrh