Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu li tu ušli i mojih 5 ha?Mi smo na preko 4 mil.
Kako moze uci gmo zrno ako je zabranjen uvoz ?Verovatno radi Becej, al soja je verovatno gmo neki juznoamericki![]()
Osnovni problem uvoza soje iz BiH je upravo sto roba bude miksovana Gmo/non gmo i sto onda mi u Srb imamo problem.Ja sam mislio na uvoz . U Beha je dozvoljen uvoz gm sacme. U Srbiji nije ,mislio sam da je tako,bojcetic je potvrdio
U mom kraju se pravi koncentrat. Veci proizvodjaci. A trguje se samo sa non gmo sojom tj meni su radili test da bi je posle odvezli u Vojvodinu.A sta se radi sa gmo sojom?
Ako je Argentina 90 posto je gmo , ono sto rade nogmo kod njih nema drzavnih premija pa ju prodaju dosta skuplje . Tako da sad mi nije jasno , opet i ovoSpajki sto kaze tako sam mislio do ove godine da je gmo sacma dozvoljena za uvoz isto kao kod nas , uz neke dozvole ko moze preradjivati , ali to je u stvari formalnost , pa me ove godine neki razuvjerili .Vise puta sam na dzaku nalazio zemlja porekla Argentina, Indija. E sad da li oni rade nesto a da nije gmo.