Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu li tu ušli i mojih 5 ha?Mi smo na preko 4 mil.
Kako moze uci gmo zrno ako je zabranjen uvoz ?Verovatno radi Becej, al soja je verovatno gmo neki juznoamericki
Osnovni problem uvoza soje iz BiH je upravo sto roba bude miksovana Gmo/non gmo i sto onda mi u Srb imamo problem.Ja sam mislio na uvoz . U Beha je dozvoljen uvoz gm sacme. U Srbiji nije ,mislio sam da je tako,bojcetic je potvrdio
U mom kraju se pravi koncentrat. Veci proizvodjaci. A trguje se samo sa non gmo sojom tj meni su radili test da bi je posle odvezli u Vojvodinu.A sta se radi sa gmo sojom?
Ako je Argentina 90 posto je gmo , ono sto rade nogmo kod njih nema drzavnih premija pa ju prodaju dosta skuplje . Tako da sad mi nije jasno , opet i ovoSpajki sto kaze tako sam mislio do ove godine da je gmo sacma dozvoljena za uvoz isto kao kod nas , uz neke dozvole ko moze preradjivati , ali to je u stvari formalnost , pa me ove godine neki razuvjerili .Vise puta sam na dzaku nalazio zemlja porekla Argentina, Indija. E sad da li oni rade nesto a da nije gmo.