Jebes ga Matocu jel ima ko na lageru da platim sad 100 pa.prodam za 200 kasnije ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zovi me, će se dogovorimo. Daću ti uslove koje nećeš moći da odbiješ.Jebes ga Matocu jel ima ko na lageru da platim sad 100 pa.prodam za 200 kasnije ?
Za prethodnu nedelju je prosek bio 73,5+pdv pa ti sad gledaj. Rinfuz ili u džakovima? Da se ja pitam 85 din je trenutna cena za tu kolicinu kod mene.Колико се сад може добити за Соју нпр 2-3 тоне ако хоће неко да купи?
Slabe su vam te vase firme ili vas dobro farbaju… 10 kamiona soje je 200.000€ sta je milion € u toj prici? Kod nas neznam nikog ko manje od toga cuva, a bavi se otkupom …Ja ne znam ni jednu firmu da gurne svojih 1.000.000-2.000.000eur da otkupi robu u žetvi pa da se posle kocka sa rastom ili padom cene. To je gore od samoubistva.
Ajd sad objasni ovo što si napisao. Čitam i ne razumem.све су то фиктивне посредничне фирме где су исти власници, нико ту не подлеже и гарантује својим капиталом ,наравно да је мало ту су у оптицају милиони и милиони еврова