laufer
Član
ovo je sramota. gebi treba da kaznimo bojkotom u svim mogucim nabavkama stocne hrane. pa nek je jedu oni sami.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro sto nisi napisao 18 dinara,pa post iznad bar procitaj.Konacna cena ce biti 38din sa pdv
Konacna cena ce biti 38din sa pdv
Ja iskreno verujem da tržišne utakmice nema ili možda i ima ali rezultat je unapred poznat. Seljak treba za svoj proizvod da dobije tek toliko da preživi a zna se ko treba da zaradi.Vidi, ako onaj iz Bg naredi, tako ce i biti.
Ja cuo da ce na misice biti oko 325+pdv, e sad ima jos do kraja megdana. Znam neke koji nece predati ni zrna soje, ali zato znam i neke koji su juce skinuli i vec danas prodali. Ipak ce na kraju da odluci trzisna utakmica i zivci.
Prošle godine se kod nas krenulo akontno sa 33 a završilo sa 46 tako da se ja ipak nadam da će biti malo više od 40 sad šta će biti i kako će biti tu se mi najmanje pitamo jedino se pitamo za ono što ostavimo na lager a i to samo u privatnoj režiji ako njima predaš na lager opet ima uslova koje moraš ispuniti da bi prodaoDanas kolega što radi samnom inače prevozi soju na otkupnom mestu u Srbobranu istaknuta akontaciona cena 33din tako da ovo što kolega vladow piše izgleda da će i da bude, ja se iskreno nenadam većoj ceni od 40din a kasnije će vidimo.
Danas se na berzi trgovalo sa tom cenom.Baća kome si prodao?