Cena soje rod 2012.g.

Nemoj, nije to Vlada, to je Rasim, otrgo se kontroli, i resio je i uprkos velikom nezadovoljstvu poljorpvrednika koji su svojim traktorima blokirale ulice Novog Pazara, i koji su strahovito osteceni ovim merama od svog sugradjanina i ministra za sve i svasta. Pa stvarno su banda, gde se njega setise i podmetnuse.

To je kao kad nekom nećeš da pozajmiš prikolicu...ti kažeš pitajte Babu a kad pitaju Babu on kaže pitajte derana...

Rasim je samo piun, drugi vuku konce

Drugari meni ove najave lice na novu zabranu izvoza i brutalno obaranje cena nasih mucenih proizvoda http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=08&dd=13&nav_id=634353. Izgleda ce se ponovo drzava kaciti iskljucivo na nasa ledja i pored stete od suse ocigledno ce morati da popije jos malo seljacke krvi da bi draga drzava nekako prezivela i prehranila armiju administracije i sirotinje koju je sama prethodno kreirala. Iskreno se plasim prinudnog otkupa i novog cupanja brkova.
Ovo je moja poruka od 13. avgusta i nemate pojma koliko mrzim što sam bio u pravu. Zabrana izvoza je inače protivzakonita sa sporazumom o SSP koji je ova j....a država potpisala. Toliko o novoj vlasti i "promenama" koje oni donose. Nastavljaju politiku Du.Petrovića gde se radi isključivo za tajkune i bankare a nama treba slomiti kičmu do zadnje kosti. I da, ..... Vam ..... 100 puta kako imate toliko snage da nas koljete i čerečite sve ove godine i decenije .... Vam ..... ne 100 nego milion puta. I niste se setili da zabranite izvoz ulja i šećera nego samo repe i suncokreta? Da se nosite u tri ...

Poslednja izmena:
Sav bes u potpunosti shvatim al smo mnogo nemocni da nesto promenimo. Zaboli njih k.... za sve nas! Pregazili i sporazum o stabilizaciji i pridruzuvanju pa ce do kraja pregaziti i nas jadne koji hranimo i stvaramo suficit ovoj banani drzavi!

Agricom Sombor 65 dim/ kg do nedavno bilo 70 din / kg akontna cena naci pada ( mi platimo da bude jeftina hrana , onima u Bg )

Moj komšija je govorio:"Boje se da daju paoru novaca ko detetu nož"...uvek je paor iznosio muku..kad je mir rani gospodu a kad je rat, gini za gospodu a gospodi navek dobro...

Sa prinosima koji se ostvaruju ove godine i ograničenjem cene tanko ćemo kakiti dogodine...

Prelice se to i na Bg i ostale gradove kad paorske investicije padnu na minimum i ispod njega.
Kako su glupi to je premija, seku granu na kojoj sede.
JAK SELO (PAOR) = JAKA DRZAVA

Ne može tamo neka evropska banka da investira u Viktoriju i MK grupu, a da nema koristi, plus da srpski seljak profitira. Evropska banka za obnovu i razvoj je vlasnik oko 40 % viktorije, MK grupe, kao i hrvatskog Agrokora. Kole i ostali su tu samo izvršioci.

док свима не буде јасно како систем функционише нема зоре ... до тад ће се свађамо миш мишица ....

изгледа да коначно почиње да свиће :-x
Da, ali kako se kaze, u svitanje je necastivi najaci. Necemo se bas ovajditi od tih saznanja.

I Atlantica, firme koja je kupila dva puta vecu firmu od svoje, ali uz malu pomoc nasih prijatelja. Nijedna normalna drzava to ne bi dozvolila. I sad eno radnici cvile, a nasa policija brani vlasnika od domacih radnika. Jbt, ko u JAR.
I nase Komercijalne, too.

Што јесте јесте, да ће паре одма легну на рачун неће ..
Али је ово већ огроман напредак у односу на оне "весељаке" који се свађају ко им се више свиђа Петровић ил Кнежевић ..:haha: ... наравно да све иде ка ЈАР, зато је битно кога треба за гушу а вако слуђени људи се "испразне" на фамилији, комшији или најцрње дигну руку на себе .. далеко било ..

П.С. па ја већ годинама систем овде називам црнци+управници плантажа .. и да куцнем у дрво све мање њих ме чудно гледа

Nazad
Vrh