Cena soje rod 2012.g.

35lx8i1.jpg

Cenu od 65 din su prosle nedelje proglasili akontacionom uz doplatu nakon formiranja konacne cene. Ovi uslovi su svuda bili istaknuti. Danas 65 din nazivaju konacnom cenom:cao: Nikad vise sa njima!

Ja u životu nisam video da je nekom pisano da su primese ispod 2%. Čak i kad imaju nemerljivu količinu primesa pišu 2%.

Vlaga ispod 10 i primese ispod 2 se ne pišu, bar je tako bilo ove godine na mestu gde sam ja predao soju.

Smesna, ali uz zabranu izvoza soje, ostaju nam samo oni. Tako da sada mogu da placaju i manje. Izgleda da su oni malo pre nas saznali da ce biti zabrane, pa su korigovali cenu.

Pitam se odakle viskova soje skidao svoje sa titelskog brega od 200 do 500 kilograma po jutru,zemlja umesto da ima svoju zutu boju kakvu pamtim postala je crno siva tj.sprzena

Matijevic Bezdan placa 65din akontaciono sad bio da pitam. Dobro su nam uterali sa ovom zabranom.::lose::

Ovim postom se obraćam gospodi u Vladi....ako čitaju.

..... Vam ..... 100 puta, pa jel' naša deca ne treba da jedu i da se obuku.Nije nam dosta suša, nego ste i Vi došli da nam pijete krv!
Nemoj, nije to Vlada, to je Rasim, otrgo se kontroli, i resio je i uprkos velikom nezadovoljstvu poljorpvrednika koji su svojim traktorima blokirale ulice Novog Pazara, i koji su strahovito osteceni ovim merama od svog sugradjanina i ministra za sve i svasta. Pa stvarno su banda, gde se njega setise i podmetnuse.

Nazad
Vrh