Rasa91
Član
Jese sejao sam,i ne moze da se radi. Ne rodi dovojno.Raso, ti si sejao i seme iz tvoje reprodukcije ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jese sejao sam,i ne moze da se radi. Ne rodi dovojno.Raso, ti si sejao i seme iz tvoje reprodukcije ?
Хвала. Значи ипак треба погурати, да знам. Досад сам само радио мађарску афу, иде без проблема тамо код њих а и код насMoze,ali onda mora dobra veza. Kad overavas papire na Rumunskoj granici,oni odmah javljaju nasima da imaju carinjenje,to je dogovor izmedju njih. Treba ti neko ko nece da te uvede u sistem,a da ti dobijes pdv od Rumuna. Nadam se da sam ti koliko toliko objasnio.
Ici ces cak u drugu drzavu po seme!?Хвала. Значи ипак треба погурати, да знам. Досад сам само радио мађарску афу, иде без проблема тамо код њих а и код нас.....из Румуније нисам никад, па питам пре него што било шта урадим, да видим како са те стране иде.....онда ни ту неће бити проблема. Само још да изгуглам колико треба на рачуну за поврат, али ћу имати вероватно довољно.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Neces imati problema sa tim semenom. Klijavost je 98-99% i nice kao ludo. Klijavost kukuruza pored godina i uslova proizvodnje ima veze sa DORADOM a Rumunija ima najsavremeniji DKC doradni centar. Kukuruz se bere sa 40% vlage da bi se susio na tacnoj temperaturi u tacnom definisanom roku itd i to mu obezbedjuje klijavost od blizu 100%.Bojceticu mislis da ce Rumun doci u Srbiju da utvrdi stanje na terenu? I mislis da mu firma to dozvoljava pored zastupnika u Srbiji? Hoce, boli ih cosak.