Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitanje za uvaženog člananova žetva cijene u Hrvatskoj
11 protein 332 eura plus pdv
protein 15 i naviše 370 eura plus pdv - vjerojatno sve za italiju ide
Matif budimpesta avgust 390€+ pdv...rod 2022... mogli ste bar da podrzite proteste.Meni danas nudili 300 evra plus PDV što je nekih 38 din.Na protestima piše cena u Mađarskoj 52 din.......odakle im taj podatak?
Cestitam i ja, samo ako im ta muda pomognu.Честитам овим момцима из цтига јер имају муда
Odustali smo od kraljice najvise iz razloga poljeganja. Nasa zemlja je jaka i prva jaka kisa ako je kraljica bujna iako je radjen regulator rasta ona popada, no imali sno ju 3 godine....Pitanje za uvaženog člana
fendt515c
Kakva je razlika između dve sorte
Kraljice i Sofru
Protein i prinos
Pitam odakle jer i kod madjara na terenu u otkupu je ista priča kao i kod nas pad cene.Matif budimpesta avgust 390€+ pdv...rod 2022... mogli ste bar da podrzite proteste.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Pad cene od 410 do 390 € po toni +pdv... kod nas ima da pada dokle oni hocePitam odakle jer i kod madjara na terenu u otkupu je ista priča kao i kod nas pad cene.
Podržavam proteste jer sam u istim govnima kao i svi mi.
Mene samo interesuje dokle cemo mi na selu cuvati socijalni mir?
Treba jednu godinu bojkotovati setvu psenice.
Drukcije se stoka nece nauciti pameti.
I nije samo psenica u pitanju, vec skoro sve sto se proizvodi u poljoprivredi!!!Mene samo interesuje dokle cemo mi na selu cuvati socijalni mir?
Treba jednu godinu bojkotovati setvu psenice.
Drukcije se stoka nece nauciti pameti.
Opet ce 2-3 coveka dobiti dozvolu za "kontrolisan" izvoz?
Na sta smo spali ne verujem.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Ja u ovo nemogu da verujem...nema sanse!Evidentno je da će i kod nas na početku žetve da probaju sa malom cenom tipa 35 dok ne budu videli kakvi se prinosi kreću i kakav je kvalite pšenice, kao da li ima zainteresovanih da je predaju na silose (verovatno da će mnogi ako imaju uslova da je lageruju kući). Posle par dana će sve to da dodje na svoje i ide ona lagano preko 40. A posle mesec dana od žetve će sigurno biti i preko 50. Vrlo zaje.....na godina svuda u svetu za pšenicu a i ova intervencija Rusa u Ukrajini. Svašta će tu još da se izdešava. Ali da će da bude nekog drastičnog pada sigurno je da neće.