Darko Dren
Član
Ja moram da idem tetki da kupim lek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam mislio da si ti zaposlen decko.Ja moram da idem tetki da kupim lek.
Ne znam gde si video da sam napisao da je malo 9 tona, mali prinosi su kod Amera a oni su bitni mani se Turske. Turska je navedena jer sam procitao o njima, a Ukrajinu nisam ni navodio a i tamo rodi slabo a sada i nikako u pojedinim krajevima gde je rat. Tako da bitni igraci cine da je nestasica globalna.Ne napadam te, ti si napisao da je malo 9 tona po hektaru pa mi je malo čudno, nismo daleko i ne može kod tebe duplo više da radja nego kod mene.. Ako je tako onda da dodjem u Ćirikovac i Petku da me naučite i ja da imam bar 8 tone, ne mora više.
Nemoj da crtaš, neka bude kako ti kažeš, ja sam gori što se upuštam u polemiku.Ne znam gde si video da sam napisao da je malo 9 tona, mali prinosi su kod Amera a oni su bitni mani se Turske. Turska je navedena jer sam procitao o njima, a Ukrajinu nisam ni navodio a i tamo rodi slabo a sada i nikako u pojedinim krajevima gde je rat. Tako da bitni igraci cine da je nestasica globalna.
Uvek nekom treba crtati.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
E kako kazes manje ti rodi em neces da se boris za vecu cenu iz Crljenca bilo 6 traktora na proteste... sledeci put je utorak... ko hoce nadje nacin a ko ne izgovorAko stignem, ženi je rođendan i tog dana ja spremam ručak (roštilj i salata, dosta od mene) i verovatno će da stigne detelina za skupljanje...znam da bilo koji izgovor nije razlog...možda se organizujem za sledeći put.
Tu si 10000% u pravuZato ostavljate kod kuce ko god moze,nu supe, dzambo vrece, kotarke, magacine, kome god finansije dozvoljavaju neka ga ostave kod sebe pa da vidimo cenu tamo od septembra kad ne znaju sa kojim kolicinama raspolazemo....
Po ovome i kod nas treba da bude najmanje 50 din psenica u otkupu...Šta donosi nova žetva - Agro servis +
U NEMAČKOJ OTKUPNA CENA PŠENICE NOVOG RODA 0,64 EVRA/KG – VEKNA HLEBA OD 4-8 EVRAHamburg/Beograd, 15.06.2022.Cene pšenice i kukuruza u Evropskoj uniji, koje prodavci postižu u domaćoj trgovini, premašile su znatno cene koje se ostvaruju za terminsku prodaju u julu ili oktobru na svetskim...www.agroservis.rs
Druže jesi li se ti umio jutros ako jesi verovatno vidiš sarkazam u ovome što sam napisao.Pa naravno da ih neću pomenuti kada sam i sam deo vladajuće strukture i partijski saborac a vrana vrani oči ne vadi.Neko je tim izvoznicima omogucio da se tako ponasaju, ali naravno ti njih nikad neces pomenuti