Druškan
Član
Pregovori su u toku, nista jos nije potpisano. Jer Rusi hoće da potpišu na 60dana, dok Ukrajina insistira na 120dana kao i prethodni put. Svakako će se produžiti izvoz, jer i Rusima odgovara, a cena se kod nas neće oporaviti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa ovogodisnjim troskovima treba ti oko 3500-3600 kg/kj da budes na NULI.Sve mi se čini da nas spremaju za neki bedak od cene u žetvi....
Pa da uzimamo onda ovih 215+ pdv što daju terminski? To je 27-28 dinara...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ne smeška se, eto novog roda, nove brige... Realno cena mora ići na gore.jednom recju nagrabusili smo ga,opet se ponavljam ko je pogodio vreme i na dobru cenu prodao svoju robu taj sad se smeska..
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Suncokret je prodat uljaricama i oni su super prošli, jedino je država,tj svi mi platili 7.8din, proizvođačima suncokreta. Sada je situacija sa pšenicom mnogo loša, glavni problem su zalihe, kažu da ima 1.6 milona tona, i da je samo izveženo 400 000t, moje mišljenje je da je još gore i da je bilo više od 2 miliona tona rod 2022, bilo je tu i prelaznih zaliha.Jel ce da nam izadje na nos doplata za suncokret?! Ili je to globalno?