A Galentin je neki odlučujući faktor za cenu pšenice?Novine pisu da je Galetin najavio cenu od 50din
Tako je i prošle godine rekao za soju u otkupu da je 80 din vrh cene i da je treba odmah prodati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A Galentin je neki odlučujući faktor za cenu pšenice?Novine pisu da je Galetin najavio cenu od 50din
Nije bas skroz bio vrh ali je vrlo malo tokom godine bila skuplja a bila je i dosta ispod 80din u nekim momentimaA Galentin je neki odlučujući faktor za cenu pšenice?
Tako je i prošle godine rekao za soju u otkupu da je 80 din vrh cene i da je treba odmah prodati.
Samo da ne bude isto kao i sa suncokretom kad su nudili 80din niko nije hteo da potpise jer navodno su culi za cenu od 100din pa na kraju prcZnaci kad dodje do 50 onda tovarimo psenicu i praznimo kucne lagere
Pa pazi sve je moguce kod nas, ali psenica je ipak vise berzanska roba kod nas od suncokreta, duze se trguje sa njom, izvozi se na sve strane ( albanija, makedonija, c gora, bosna, italija) dok suncokret koliko sam upucen samo je pre par godina isao bimal bosna. Moje licno misljenje je da psenica na zimu moze samo gore ici ...Samo da ne bude isto kao i sa suncokretom kad su nudili 80din niko nije hteo da potpise jer navodno su culi za cenu od 100din pa na kraju prc
Pa bila je stigla do 88 din i onda se vrtoglavo sjurila dole od kada si ti počeo da je dopremaš od prekoNije bas skroz bio vrh ali je vrlo malo tokom godine bila skuplja a bila je i dosta ispod 80din u nekim momentima
Kakva su tvoja saznanja oko kretanja cene psenice.Nije bas skroz bio vrh ali je vrlo malo tokom godine bila skuplja a bila je i dosta ispod 80din u nekim momentima
Ko plaća toliko? I jel to sa lagera?Crepaja 45 din sa 10 % pdv.
Ne razumemZiveo Vladimir Vladimirovic!
Ukinuo sporazum o izvozu zitarica....Ne razumem
Ukrajina je bombardirala sad jrl s dronovima ili raketama (nije cak toliko ni bitno) dio Ruske Crnomorske flote pa su Rusi odmah reagirali i rekli da ce izaco iz sporazuma u zelenom koridoru i da nema izvoza. Citqo sam Svabe i oni kazu tek od sredine 11. Mj ta uredba stize. E sad vidit cemo burze u 2 dana sta ce reci jel ide gore 10% ili jaceNe razumem