Sta ce mu reci? Oni su berza, ti mozes da trazis na berzi i 50 din za svoju robu, ako nije realna cena neces prodati i kraj. Za trgovinu je potrebno dvoje....Zovi ih sutra i ponudi im 100 tona po 41+pdv,da vidis sta ce ti reci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ce mu reci? Oni su berza, ti mozes da trazis na berzi i 50 din za svoju robu, ako nije realna cena neces prodati i kraj. Za trgovinu je potrebno dvoje....Zovi ih sutra i ponudi im 100 tona po 41+pdv,da vidis sta ce ti reci...
Kod nas u Idvoru bcm placa 39,96 din sa pdv psenicu, valjda se moze dobiti tih 40 okruglo....Da li ima trgovine??
Sa lagera. I ja imam kuci, ali nisam jos planirao prodavati pa nisam ni pitao kako stoji stvar kad je kod mene kuci. Treba li da bude visa ili niza cena, ili ista?Jel ta cena sa lagera ili od kuće?
Resili su problem,a posle 2 meseca ce da podignu i za ova 2 sto nisu,politika za plice od potoka.Mislim da se nece menjati cena u naredna 2 meseca , ogranicili cenu hleba na 53 din za naredna 2 meseca
Kod koga ?Vrsac 41
Mlin i KosticKod koga ?
Где?Kod nas cujem 39 sa lagera.