Žao mi je kolega što si izbačen, ja sam imao još jedan požar, ovaj put u kući i borim se sa tim 8 dana, nisam stizao da intervenišem gde treba a pošto niko nije hteo da pomaže ljudima koji vode grupu i stranicu oni su bili primorani da blokiraju i brišu poruke jer su se ljudi žalili da ne mogu da pročitaju sve napisano. Bilo je koliko čujem puno ljudi greškom izbačenih, molim vas sve koji želite da doprinesete idejama i savetima da se javite ponovo u grupu ili na fejsbuk stranicu i da ne odustajete dok se sve ne raščisti. Palamudi što sede u hladu i pišu pod skrivenim imenima da od ovoga nema ništa nisu poželjni.Pustite to,bio sam u grupi.Kolega Montoya mi poslao da se učlanim,Kada sam im skrenuo pažnju na par stvari oni me isključili iz grupe.A zadnje o čemu sam pisao je bilo da se potpišu blanko ostavke članova koji idu na pregovore i da na sastanke s ministrom i uopšte sa vlasti moraju ići bar tri člana.
Baš me interesuje šta ih je pogodilo da su me isključili iz grupe. Imao bih svašta ružno reći za takve postupke.Ali NO.
Poslednja izmena: