Pisao sam o tome pre par dana.Izvoz ne može da se radi na hoću/neću varijantu.Nekoliko meseci stopiran izvoz, izgubile se mušterije, treba se sada vratiti u kolosek a to ne ide preko noći.Kada su nesposobni na vlasti scenario je jasan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da je podrska za sve sto ce nam doneti boljitak, i meni je tesko kao i svima, samo mislim da ako neko iz svog sela ili okruga nema podrsku i bije ga los glas nije osoba za to.. A verujem da tu ima casnih ljudi koji su mogli biti umesto njega.. To sto sam napisao nije oblanda nego istina, ako mozes proveri videces i sam.A ko je taj. Samo osudjujete ljude i uvijate u oblandu i mrsite preko tastatura. Podrska za ovo sto rade.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Zato sto ako izvezemo a kod nas podbaci sta cemo onda ?Ne razumem tu logiku ako imamo robu a u nemačkoj i Austriji prazni rafovi zašto nismo izvezli i uzeli pare.
Te prazne rafove u Austriji i Nemačkoj je jedino video neko ko mnogo laže a ima samo jedno oko i to stakleno.Ne razumem tu logiku ako imamo robu a u nemačkoj i Austriji prazni rafovi zašto nismo izvezli i uzeli pare.
Jbg brale čekao sam večeras da otključa grupa, i otključana je bila 12 minuta i ja naravno propustim da pitam nešto i napišem svoje mišljenje i predlog, do sada nisam ništa pisao i nije mi u planu da kritikujem pošto podržavam inicijativu da se bar nešto postigne..5. DIREKTNA DAVANJA PO HEKTARU (SUBVENCIJE) IZNOSU OD 300 EUR PO HEKTARU I SUBVENCIJA ZA ĐUBRIVO U MINIMALNOM PROCENTU OD 50% CENE BEZ PDV-a
Diskusiju je otvorio Vladimir Višić
Što se tiče đubriva ministar je napomenuo da je pri kraju ARANŽMAN SA IRANOM I da će azotno đubrivo koštati sa svim troškovima poljoprivrednike maksimalno 700 eura po toni.
Međutim ono što je za nas sada interesantno I što smo skrenuli pažnju ministru su tzv.mešana đubriva za jesenju setvu. O ovim đubrivima imamo OBEĆANJE da će nam sa konkretnim cenama i mogućnostima subvencionisanja obratiti za najkasnije nedelju dana! Napomenuli smo da bi zbog loše godine neophodno bilo da se poljoprivrednicima uplati jednokratna pomoć po ha. Ministar je rekao da je on svaki dan na terenu I da situacija nije tako kritična u svim delovima Srbije ,moramo priznati na naše IZNENAĐENJE.
O direktnim davanjima po ha su se otvorila BROJNA PITANJA. I sva ona moraju biti SISTEMSKI REŠAVANA. MINISTAR JE NAPOMENUO DA PRILIKOM BILO KAKVIH UREDBI, ZAKONA i…POZIVAJU UDRUŽENJA DA SE KONSULTUJU SA NJIMA MEĐUTIM NEMAJU ODAZIVA. Dogovoreno je da će INICIJATIVA ZA OPSTANAK POLJOPRIVREDNIKA SRBIJE SA SVOJIM ČLANOVIMA AKTIVNO UČESTVOVATI U:
DONOŠENJU ZAKONA O POLJOPRIVREDI
PLANIRANJU AGRARNOG BUDžETA
NAČINU SUBVENCIONISANJA
I SVIH OSTALIH TEMA VEZANIH ISKLJUČIVO ZA AGRAR.
MINISTRU JE JASNO REČENO da se koncept subvencionisanja mora kompletno izmeniti. To znači da se budžet mora prilagoditi REALNOJ SLICI SRPSKOG AGRARA i da se mala i srednja PORODIČNA POLJOPRIVREDNA GAZDINSTVA moraju sačuvati po svaku cenu. Da način subvencionisanja mora ići srazmerno NAJMANJIMA NAJVIŠE po ha , grlu, piletu, voćki.... tj NAJVEĆIMA NAJMANJE. Samo je to rešenje gde čuvamo INDIVIDUALNA POLJOPRIVREDNA GAZDINSTVA kao nosioce DOMAĆINSKOG SRPSKOG AGRARA!!!
Ja stvarno neznam o kome i sta pricas.... uopste te ne razumem.Naravno da je podrska za sve sto ce nam doneti boljitak, i meni je tesko kao i svima, samo mislim da ako neko iz svog sela ili okruga nema podrsku i bije ga los glas nije osoba za to.. A verujem da tu ima casnih ljudi koji su mogli biti umesto njega.. To sto sam napisao nije oblanda nego istina, ako mozes proveri videces i sam.
Koliko god da podbaci za nas cemo uvek imati dosta.Zato sto ako izvezemo a kod nas podbaci sta cemo onda ?
Druga stvar ide zima, mora i nas picousti malo da tvrdi pazar.
Ne bi se ja predavao nikad, neka svako nadje tri čoveka iz svakog sela u koje veruje, to je dovoljno. Ne smeta meni ni inicijativa ni bilo ko, neka svako radi kako hoće, smeta mi što će neko opet pomisliti da nam nema spasa. Neka borba bude stalna i neprestana, rezultati će sami doćiMi ne valjamo nista.
Mi smo posrnuli 'dalje nema ..dno dna
Šta je bilo sa vašim zahtevima ministarstvu za suncokret?Ne bi se ja predavao nikad, neka svako nadje tri čoveka iz svakog sela u koje veruje, to je dovoljno. Ne smeta meni ni inicijativa ni bilo ko, neka svako radi kako hoće, smeta mi što će neko opet pomisliti da nam nema spasa. Neka borba bude stalna i neprestana, rezultati će sami doći
Biće sastanka krajem ove nedelje ili početkom sledeće. Bićete upoznati svi, neko putem medija, neko ovde na forumu a neko i u našoj grupi, jel si kod nas u udruženju?Šta je bilo sa vašim zahtevima ministarstvu za suncokret?