mixer87kac
Član
Čekaj da odključaju grupu pa ćemo videti..I sta dalje preduzimamo?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čekaj da odključaju grupu pa ćemo videti..I sta dalje preduzimamo?
To je i Baćina rekao za dnevnik da je u pitanju samo psenica, mozes da cujes i sam.. al ajde do cetvrtka pa cemo videtiSačekajmo četvrtak. Pusti dnevnik, tamo su rekli da dolaze i temp do 36 pa jel im veruješ. Bitno je da se pokrenulo sa mrtve tačke. Samo treba oštro i pratiti situaciju.
Nisam mislio na sve pregovarače a ne pogotovo na komšiju Radoslava već sam konkretno rekao citiram " pojedini pregovarači"....ti ako nešto ne znaš što ja znam ne mora da znači da si u svom ne znanju u pravu...da rezimiram konačno...jedan od glavnih pregovarača je vrhunski naprednjak i obožavalac lika i dela AV takođe je veliki kritičar opozicije i zar takav mene da predstavlja?! Da ja verujem u ovu inicijativu....ne,nema šanse jel koliko vidim ovde pojedini naprednjaci razgovaraju sa naprednjacima šefovima i to je istina sviđalo se to nekom ili ne!Оd kad je Radoslav Adamović naprednjaka ?
A ko je taj. Samo osudjujete ljude i uvijate u oblandu i mrsite preko tastatura. Podrska za ovo sto rade.Neko ko je sklon mahinacijama prevarama mnogi ga jure za novac i nije cenjen ni u svom selu ne moze biti predstavnik svih poljoprivrednika, to nije zdrava prica. Cast ostalima za ovog znam provereno na vise mesta nego me cudi da se ti ljudi koji su cisti nisu malo raspitali sa kim ulaze u pricu.. Vec se petlja, evo na dnevniku izjava, sad ispada DA CE samo zabrana izvoza psenice BITI ukinuta.. A ne svih proizvoda...
Sta backo.Baćko...
Na google nema nista sto neznam. Nerazumem sta je tu nejasno.Ovo je više priča za pp a koga šta više zanima može i sam da izgugla....
Ne razumem tu logiku ako imamo robu a u nemačkoj i Austriji prazni rafovi zašto nismo izvezli i uzeli pare.Pa mora biti jer suncokreta ima kao nikad, magacini uljara isto puni kao nikad. Dobili bi samo obaranje cene suncokreta i visak ulja sto nikome ne ide u priloge.