geci
Član
To imas kalkulator za kukanje a imas i kalkulator za sebe
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Drzavnoj zemlji koji sam uzeo se placa. Privatno ne.Pa jel ti kad platiš arendu daš tim ljudima još i za porez i odvodnjavanje?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Samo odvodnjavnje, porez se ne plaća.Na Drzavnoj zemlji koji sam uzeo se placa. Privatno ne.
Samo si zaboravio komšinicu.
Kad se bolje razmisli u pravu si Zorane, da je trošak , trošak je.Samo si zaboravio komšinicu.
To glupirnje oko zabrane izvoza je glupost nekoga ko pojma nemaKod našeg skladištara silosi puni, prošlogodišnja roba nije otišla u izvoz zbog zabrane istog!Biće dobre igranke i treniranja živaca.Kaže od primljenih 500 vagona, 350 otprilike ide za razduženja, od deset kooperanata dva u proseku ostave robu na lager dok ostali budu i kratki.
Mozemo,prvo da naplate skladistari dug na agro rokove ,po sto nizim cenama,pa ce kasnine da skidaju kajmak,na ove cene inputa,rod kod nas a i u svetu,trenutne ponudw otkupljivaca,su 10 dinara ispod rwalnog minimuma,a ima i drugi scenario,"vidimo " li dalji pad,sejano biti nece,ima sve vise 300 plus evra arendasa platisa,letece u zakup,pa laganooo.Hteo bi da dodam uzrok naglog pada cena u evropi je sto je Rusija oborila takse na izvoz žitarica za više desetina evra
Zapravo uzrok skoka cena žitarica i jeste bilo što je rusija uvela izvozne takse od 90 dolara po toni za pšenicu što je još prošlog leta dovelo do naglog skoka cena pre svega pšenice na prostoru Afrike Bliskog istoka i Evrope, sada to skidaju pa možete zaključiti ishod pozdrav
Sad kad citam i ja vidim da jesam ali sustina ostaje, cuvajte robuAl si ga zakukuljio.
Na to sam i mislio.Samo odvodnjavnje, porez se ne plaća.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока