Cena psenice rod 2022

Untitled-spreadsheet-Google-Sheets-Google-Chrome-2-7-2022-11-38-06.png
Odvodnjavanje i porez i još arenda ne idu zajedno. Ili jedno ili drugo...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Pa piše da sa porezom izadje 70k dinara. I onda još ispod dodaš prosečnu arendu i to izadje 96k dinara. I onda kažeš da te toliko košta ulaganje. Onda kaži da na svojoj zemlji ne računaš tu arendu što si naveo, a na arendama da ne računaš porez... Kako i jedno i drugo da ti udju u trošak? Nema logike...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Jel to meni nije neko savladao kako se obračunava arenda u troškove tj amortizaciju?

Treći dan žetve pšenice 2022. radimo moju pšenicu i to oglednu njivu na kojoj sam radio prskanje mikrobiološkim đubrivom GRAMINO B. Mislim da vremenske prilike nisu pogodovale kako samoj pšenici tako i bacilima iz ovog đubriva ali se nadam blagom povećanju prinosa i kvaliteta pšenice. Kako je sve izgledalo i koji su rezultati, pogledajte u videu... Žetvu smo odradili sa kombajnom New Holland cx5090 a prevoz sa traktorom Case Puma 155 i prikolicama Pronar 672/1x2.

Zavisi kako koristis kalkulator,ako da pratis troskove ajde ali kad krenes brojati koliko ima na jednoj stabiljci pa puta koliko biljaka onda bolje bataliti sve

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh