milan11
Član
Platice samo onima koji imaju fakultet, jebes ga nema para za sve..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas u Hrvatskoj nude 31 do 33 dinara plus pdv ovisi o proteinu za psenicu. Ljudi koji nikad u zivotu nisu cuvali robu jedan dio njih sada cuva. E sad tko je primoran prodati ne mora. Ja sam dignuo 2 kredita da cuvam robu.Ja danas zvao redom u okolini,cena 32-3 din kako gde akontaciona.Moju psenicu videti nece ove godine.
Ma ostavi ako mozes za zimu, bice 40-50 din garant....Ja danas zvao redom u okolini,cena 32-3 din kako gde akontaciona.Moju psenicu videti nece ove godine.
Iskreno ti želim bar 45dinKod nas u Hrvatskoj nude 31 do 33 dinara plus pdv ovisi o proteinu za psenicu. Ljudi koji nikad u zivotu nisu cuvali robu jedan dio njih sada cuva. E sad tko je primoran prodati ne mora. Ja sam dignuo 2 kredita da cuvam robu.
Problem je sto je danas cijena zarokala u americi 4 i kusur%.... A europa ce pratiti to, zbog cega neznam. Vjerojatno je usda izvjestaj optimizma mistican oko uroda u americiLjudi,dajte opustite se.Nema pšenice, prinos je drastično manji kako kod nas tako u celoj Evropi zbog suše.Slična situacija je i u Americi.Vrlo brzo ce cena ici gore, na realan nivo....
Sa 36 dinara plus pdv bi bio zadovoljan. Samo ova susa kod vas ubija ljude u pojam.... Da hoce vrijeme iduce 4 godine biti normalno kao nekad..... Neznam sta se zbiva s tom klimom u odredjenim podrucjima.... Eno sjeverna italija sahara.....Iskreno ti želim bar 45din
Koji otkupljivac?Jagodina informacija od danas 32 din.
Sada krece dramaturgija, kako stoje stvari, zetva ce biti gotova za 5 dana e posle nastupa lov u mutnom, ili ce oni cekati nas ili mi njih, mozda obore jos cenu a mozda i ode gore par dinara tamo za desetak dana.Psenice nema i veoma je losa.Prosek je svuda los.Da se nisu pretrgli sa cenom.