Cena psenice rod 2022

Ne bih da ulazim uveliko u raspravu, ali da ispricam jednu pricu...
Moja pokojna baba je imala jednu komsinicu koja je bila vrhunska sto se tice kopanja... Kopali su zajedo. Ona je navikla i bila je "i brza i bolja". Imala je 4 razreda... Kaze mojoj baki... Ako bih ja imala tako visoku skolu kao sto vi imate, ja ne bih se vama ni javila - takvima kao sto sam ja.. Kaze moja baba na to... Ako bi ste vi imali takvu "visoku skolu" kao sto ja imam, vi bi takodje javljali svima kao sto i ja...
Pun klas visi a ne viri...

Poslednja izmena:
"Robne rezerve će da izađu u četvrtak (30.6.) sa cenom od 40 dinara za otkup pšenice, i pustiće izvoz 6.000 tona rafinisanog suncokretovog ulja i na taj način će se rasteretiti uljare.

Ja danas zvao redom u okolini,cena 32-3 din kako gde akontaciona.Moju psenicu videti nece ove godine.
Kod nas u Hrvatskoj nude 31 do 33 dinara plus pdv ovisi o proteinu za psenicu. Ljudi koji nikad u zivotu nisu cuvali robu jedan dio njih sada cuva. E sad tko je primoran prodati ne mora. Ja sam dignuo 2 kredita da cuvam robu.

Ljudi,dajte opustite se.Nema pšenice, prinos je drastično manji kako kod nas tako u celoj Evropi zbog suše.Slična situacija je i u Americi.Vrlo brzo ce cena ici gore, na realan nivo....

Ljudi,dajte opustite se.Nema pšenice, prinos je drastično manji kako kod nas tako u celoj Evropi zbog suše.Slična situacija je i u Americi.Vrlo brzo ce cena ici gore, na realan nivo....
Problem je sto je danas cijena zarokala u americi 4 i kusur%.... A europa ce pratiti to, zbog cega neznam. Vjerojatno je usda izvjestaj optimizma mistican oko uroda u americi

34 zvanicno u Jagodini, trenutno je tako.Sada sam istovario i stize cena.

Poslednja izmena:
Djakovic je dokazani uvlakac picoustom i njegovom polupanom ministru,vredja ljude na drustvenim mrezama,ponizava,laze ,pravi primer kako izgleda prodana dusa,od vrha,pa nanize,prema vodjama udruzenja poljoprivrednika koji su utisani na minimum,i na kraju prosecnog paora koji j majku preCedniku a na dan izbora rano ujutru pohita da krisom zaokruzi istog ,i sutra dan nastavi da mu j majku u drustvu ,to licemerje poljoprivrednika je dovelo do ovog stanja,i jos veceg buduceg sr...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh