Cena psenice rod 2022

Иди Идворац бре у красни! Видим да је твој пост последњи у теми и кликам са нестрпљењем да прочитам шта пишеш о цени (ерго - иста је и код нас), а оно - кића! :ROFLMAO:
Nema cene u bcm. Ja nisam predavao, iako me Jasna zvala, kipovao sam kuci. Ali je tast vozio u bcm, nemaju cenu ali na vagi se izjasnjavas da li "prodajes" bez cene, ili na lager koji skidaju od odmah.... cena ce biti uskoro.
Meni ovo sve govori da ce cena koja god bila za nekih mesec dana ripiti na gore zestoko....

Da li je ovo 40 plus pdv?

A ajd da ti nedaju nista? Od kad je uvedena zabrana nijedan izvoznikni jedan mlinar se ne interesuje za zito
Nista oni nama ne „daju“, oni robu kupuju roba ima vrednost… a to sto nema nikakvog normalnog poretka… pitaj bilo kog cigu jel nosi gvozdje da preda ako prvo nije dogovorio cenu?

Ne znam član Nedeljko Savić se više ovde ne oglašava. A on je jedini koji može da nam svima objasni zbog čega predsednik nije bio na sastanku već šefovi kabineta, kao šta je tačno dogovoreno. Ovo što je napisano da će RR kupiti 131 hiljadu t je mrvica. I ako stave granicu da oni koji imaju preko 50 t mogu da isporuče - prodaju RR. A iste te RR i država su mogle onih 700 hiljada t pšenice od prošle godine da razmene za naftu npr kad ćemo imati problem jer nam ne daju više Rusku naftu.

Nazad
Vrh