Oko 37 sas PDV Konzul daje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pisanje u prazno, ne pišanje....Pišanje u prazno: "40-42 din/kg"
Svinje tovne,pomor cena,predvidja se veci pad cene tovnih svinja od npr pseniceVelik pad na berzama
Tako je,pogledaj Pariz u ovo vreme prosle godine,i posle dva meseca,posle zetve ,pre ili kasnije,50 i vise,sada ce da uzimaju agro rokove po sto nizim cenama,to je jasno.Ok pogledajte Pariz 43 din od danas
35-40din u tom rasponuO ceni neznas nista.ili.
Potpisujem . . .Sa mafijom se ne moze izaci na kraju nikako, je.u nas na svaki moguci nacin....................................................................................... stvar je prosta ne treba sejati psenicu uopste bar jednu godinu, nece niko propasti ali neka se jebu kako znaju . . .
Od kad sam na forumu pise se svake godine da jedne godine nesto ne treba sejati i naravno zna se ishod.
Ja lično to nikad nisam uzimao u obzir...Od kad sam na forumu pise se svake godine da jedne godine nesto ne treba sejati i naravno zna se ishod.