Cena psenice rod 2022

Pogodili smo cenu na trasparentu u 50 para.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Pustili pred kamere onog iy Konyula da ka\e njihovu cenu i sad kao to yvani;na cena, mamu im njihovu pokvarenu.

Da je prinos kako bi trebalo da bude, verovatno bi tada stavili cenu od jedno 22 din.Ovako , prepolovljen a cena smešna.

Cena kao cena ispod 35din nebi smela da bude nikako, mislim da je vecina ljudi nekako izbalansirala ulaganje, nisu svi platili najvece cene djubriva, onaj ko je placao kompletno ulaganje po sadasnjoj ceni, stvarno treba da dobije 50dinara, to je realnost.Problem tek predstoji na jesen sada vise nema nista jeftinije, ulaganje ce biti jos vece, inflacija jos veca i dogodine da bude 45din bice manje nego sada 35, u tome je cela poenta, svi mi radimo na olovku ali oni jednostavno imaji gumicu i obrisu nasu racunicu, lagano.

Колико чујем код нас шушка се око 35 дин а што је нај горе опет Не проверена и формација да неће бити лагера него одма продаја....

Jel neko saznao jel bio sastanak predstavnika udruzenja iz Stiga sa predsednikom? Da li je ista dogovoreno oko cene psenice?

Do juče se svi žestili i pričali o ceni 40 -45 čak i 50 dinara. Posle TV Dnevnika sinoć, nešto smo brzo splasli, sad nam je i 35 prihvatljivo.

Na tom dnevniku su rekli i da je prosek 6t/h tako da mogu lagati šta hoće. Informacija je spustila cenu ali neverujem da će trajati to ni nedelju dana.Videćemo

Mislim da mlin u Draginju placa 37din. Što kaže komšija, da navataju mucene ljude sto su uzimali semena i djubre, pa da ih ogule.

Nazad
Vrh