Cena psenice rod 2013.g.

Kod nas ako je neko i uspeo da posalje,to su lokalni tajkuni,mi ostala boranija,nemamo pardona.

Nije bas tako... Ovo danas je bila sreca, nista vise.
Stvarno ih je bilo nemoguce dobiti, ne znam sto nisu odmah ukljucili signal za fax, nego prvo cekas da odzvoni pa tek onda fax...

Da li ste primetili da nijedan novinar nije na nasoj strani,nijedan profesor poljoprivrednog fakulteta,nijedna politicka partija,niko ne govori kome se izvozi zito i po kojoj ceni placaju,pa sta je ovo ,da li je moguce da smo mi lopovski narod,sramota ,

Fantastican film,vecina seljaka zivi na tim principima,u skupstini Srbije,Vojvodjanskoj a i u opstinskim nijednog poljoprivrednika..pa bi barem legalno mogli da se bune.. pricam svasta i to zvuci idealisticki ali nazalost tako je
Cilj je naci resenje odbrane od zla koje ce nas tek snaci,predlazite resenja

Pravi patriotizam bio bi upravo to, da se svaki pojedinac ove zemlje trudi imati sto vise dece i ne krasti svoje zemljake i svoje komsije i bracu. Medjutim, ovu zemlju ne samo da ne vode ovakvi ljudi, vec ljudi koji sluze drugim zemljama i drugim narodima. S toga me uopste ne cudi sto pojedinac ne moze da ispuni svoje patriotske duznosti. Zito je samo jedan u nizu u citavom spektru primera kradja i nemorala drzave. Ova drzava ne postoji radi nas, naroda, to je sasvim jasno vec dugi niz godina.

Jbg kad nase ministarstvo tvrdi da je rodilo i do 10t/h,da su oboreni rekordi u zadnjih 10 godina pa zato je cena tolika kolika je...mora da ce hleb da pojeftini

http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Rekordna-zetva-psenice-rod-oko-tri-miliona-tona.lt.html
Vidim da ja ne umem da radim zemlju kao i vecina drugih seljaka u ovoj zemlji,tako da je najbolje da to sve prepustimo ljudima koji znaju.Da je psenica bila 12 din bili bi to prinosi 10t po lancu ili jutru.Kakvi su to hostapleri mamu im j....

Vidim da ja ne umem da radim zemlju kao i vecina drugih seljaka u ovoj zemlji,tako da je najbolje da to sve prepustimo ljudima koji znaju.Da je psenica bila 12 din bili bi to prinosi 10t po lancu ili jutru.Kakvi su to hostapleri mamu im j....
Žuti su barem bili pametni lopovi ,ovi su oni ordinarni,sve mi je bilo jasno kad su šeicima prodali našu zemlju,manje gubitke bi napravili da ništa nismo posejali,bolje dzabe sedeti nego dzabe raditi

Dok gospoda iz ove vladajuce garniture hvata demokratske tajkune ,njihovi tajkuni se sire sve vise i vise a oni posto su zauzeti ni nevide.
Tako da sa svakom novom vladom mi dobijemo nove tajkune.

Ma samo prekrece... Kolko je ovde stovarista i skladista prekreceno sa crveno-belog u plavo-zuto... Samo cekam dan kad ce nova boja. Vazno je prepoznati takve u svim sredinama, nikako silom, ali drugim nacinima boriti se protiv njih.

Ma samo prekrece... Kolko je ovde stovarista i skladista prekreceno sa crveno-belog u plavo-zuto... Samo cekam dan kad ce nova boja. Vazno je prepoznati takve u svim sredinama, nikako silom, ali drugim nacinima boriti se protiv njih.
Ovi kreče u crno,mi ih zovemo crveno crni feudalci,samo Gandijevski protiv Britanaca...

Nazad
Vrh