Cena psenice rod 2013.g.

da Tito ustane bilo bi malo dva gola otoka...a neka svi nezaborave kako se u njegovo doba zivelo,a danas sve gore i gore

da Tito ustane bilo bi malo dva gola otoka...a neka svi nezaborave kako se u njegovo doba zivelo,a danas sve gore i gore
Ne zivi se od proslosti ,to su sve od Titovih saradnika deca i unuci,razumem kad ljudi imaju nostalgiju ali recimo moj deda je govorio da je najboli vladar u Vojvodini bio austrijski car za zetvu su se kovali dukati za isplatu,tako da je vazna danasnjica a po meni u zadnjih 25 godina u ovoj drzavi je haos ,tesko obicnom narodu,naderali smo

Jednostavno,vise ne mogu da verujem sam sebi sta se ovo desava u nasoj drzavi,i sto je jos gore,neko to sve dozvoljava, a mi ,kao,izasli na glasanje i dali nekom pravo da vlada i da uvede red.Citam, neko bi dao realnu cenu psenice,ali od nekog drugog ne sme.Pa gde je tu policija,da vidi o cem se radi i izda saopstenje za javnost,sa punim imenom i prezimenom, svakog ko se bavi kriminalnim radnjama.Pa antimonopolska komisija,i ne znam ko vec,ili su samo na platnom spisku drzave,kao poslodavca,koju vecim delom izdrzava seljak,a pojima nemaju zasta primaju platu.

nisu mi to rekli,samo da će me kontaktirati da potpišem neki ugovor sa skladištarem gde mi je pšenica
fax je prošao oko 11
samo nas 8 koji smo skladištili u DPS je prošlo
Ugovor treba da potpišeš sa robnim rezervama.

Na potpisivanje ugovora sa Direkcijom, nosioc registrovanog poljoprivrednog gazdinstva (za fizička lica) dužan je da ponese:

1. 1. Fotokopiju lične karte
  2. 2. Izvoda iz registra poljoprivrednih gazdinstava
  3. 3. Potvrdu o uskladištenju
  4. 4. Magacinski nalog ulaza
  5. 5. Sertifikat o kvalitetu pšenice
  6. 6. Račun Direkciji sa pripadajućim PDV-om

A koja je realna cena psenice?
Ne sme da bude ispod proizvodjacke oko 200e/t a ako neko izvozi a ne moze po toj ceni a drzavi treba devize onda stimulaciju daje drzava iz primarne emisije i za bezvredne papire dobija devize,posto nije tako uradjeno iz toga se zakljucuje da su imali nameru da ostete seljaka ,nikad cena ne sme da bude ispod cene kostanja,gde mi zivimo

- - - - - - - - - -

Cena kostanja psenice se odredjuje ne prema prosecnom prinosu kako Zadruzni savez iznosi a to je dokaz da su i oni saucesnici u pljacki,kao ketmani ,nego prema najnizoj klasi zemljista gde je zasejana psenica,nisu srbijanci krivi ako imaju 5,6 klasu moraju i oni da prezive ,nego koriste I klasu vojvodjanske i prinos da dotuku naseg "gedzu",ali ovi su fenomen ovi jednim udarcem ubijaju dve muve i gedzu i lalu,po mom demonkrate su bili grozni ovi su jos podmukliji sadasnji vlastodrzci

- - - - - - - - - -

Truli zapad prema seljaku nema trzisnu cenu ,te price plasiraju crveni kapitalisti ,ruski,ukrajinski,srpski,VISOKIM SUBVENCIJAMA ONI NEUTRALISU BILO KAKAV UTICAJ TRZISTA <TAKO DA RECIMO AUSTRIJSKI BAUER PRAKTICNO IMA CENU PSENICE OKO 37 din/kg ovo je istina,a ne njihova PROPAGANDA,kako nas zapad unistava, ne nasedajte AKO BOGA IMATE

- - - - - - - - - -

Ovo sto sam napisao uci se na novosadskom poljoprivrednom fakultetu u oviru vise predmeta,i svaki student to ima kao ispitna pitanja ne mogu da razumem zasto akademic Dencic cuti ili je i on jedan od njihovih

totalni bezobrazluk i namestanje sa tim robnim rezervama,a evo Vam i primera. kod mene je par ljudi u selu koji su predali po 4-5tona psenice u mlin braca Ruzic predalo zahtev za robne rezerve i juce su dobili obavestenje da je zahtev prosao,e sada gzda mlina i silosa im je rekkao da upisu po 50tona na zahtevu. posto jedan od njih ima 3tone ostalih 47 tona ce nu gazda mlina dodati da proturi i njegovo. toliko oo pravdi i postenju a na ovom forumu ima toliko ljudi koji su odbijeni a realno gledajuci istinski imaju prave kolicine za prodaju. e zemljo Srbijo..........::lose::

Nazad
Vrh