Traktorist
Član
da Tito ustane bilo bi malo dva gola otoka...a neka svi nezaborave kako se u njegovo doba zivelo,a danas sve gore i gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne zivi se od proslosti ,to su sve od Titovih saradnika deca i unuci,razumem kad ljudi imaju nostalgiju ali recimo moj deda je govorio da je najboli vladar u Vojvodini bio austrijski car za zetvu su se kovali dukati za isplatu,tako da je vazna danasnjica a po meni u zadnjih 25 godina u ovoj drzavi je haos ,tesko obicnom narodu,naderali smoda Tito ustane bilo bi malo dva gola otoka...a neka svi nezaborave kako se u njegovo doba zivelo,a danas sve gore i gore
Nisu lopovi pali s neba neko ih je podranio nazalost ,komunisti su lopovi ,lazovi i ubice,tako su na vlast dosli,a sad su postali kapitalisti pomocu kapitala da vladaju kao i u RusijiNema ovo veze sa ideologijom. Ovo su lopovska posla.
nisu mi to rekli,samo da će me kontaktirati da potpišem neki ugovor sa skladištarem gde mi je pšenicaKoji si na spisku ?
Nemojte da vredjate moj deda je bıo partızan otac mı je bıo clana partıje pa ja kao ı vı nema hleba da jedem zbog lopvakomunistička kopilad što bi moj komšija kantalica jovo rekao...
nisu mi to rekli,samo da će me kontaktirati da potpišem neki ugovor sa skladištarem gde mi je pšenica
fax je prošao oko 11
samo nas 8 koji smo skladištili u DPS je prošlo
Ugovor treba da potpišeš sa robnim rezervama.nisu mi to rekli,samo da će me kontaktirati da potpišem neki ugovor sa skladištarem gde mi je pšenica
fax je prošao oko 11
samo nas 8 koji smo skladištili u DPS je prošlo
Ne sme da bude ispod proizvodjacke oko 200e/t a ako neko izvozi a ne moze po toj ceni a drzavi treba devize onda stimulaciju daje drzava iz primarne emisije i za bezvredne papire dobija devize,posto nije tako uradjeno iz toga se zakljucuje da su imali nameru da ostete seljaka ,nikad cena ne sme da bude ispod cene kostanja,gde mi zivimoA koja je realna cena psenice?