lezimir
Član
isto stanje i kod nas. hrana produkt izasla sa cenom od 14,5din sa pdv.za jecam ovogodisnji rod! ovo ima samo u srbistanu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato je samofinansiranje proizvodnje iz raja izašlo ali to ne može svako sebi da priušti.
Teško je jako znam iz ličnog iskustva,jer svanulo mi je od kad se sam finansiram...ne kažem da je lako ali sigurno se lakše diše i za keš možeš da se pogađaš za neku količinu nečeg...
Oduvek je kod nas tako i bilo.Traže sad već i menice i dva žiranta za zaduženje repromaterijala ,nema više samo na ugovor i razduženja u robi...
nije otkupljivac u klasicnom smislu vec radi koncentrate svih tipova a ima i svoje farme sa pilicima danas ja predo po toj ceni 4260kg pšenice naceko se dok stigo na red što od negovih kamiona vucu kukuruz iz silosa sto je kupio a ima i dosta ovako kao ja što su dovezli ko kukuruz što pšenicuTaj otkupljivač baš prati svetske berze, ali zato ovi naši kada treba da podignu cenu zatežu.